Παναθηναϊκός: Άφιξη για τον Βιλένα, ρεπό για την ομάδα

Τόνι Βιλένα / Intime

i

Τόνι Βιλένα / Intime

Παναθηναϊκός: Άφιξη για τον Βιλένα, ρεπό για την ομάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:03 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:05 - 11.07.2023

Ο Τόνι Βιλένα έρχεται στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα, ενώ οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι ελεύθεροι μετά την επιστροφή τους από το Μπαντ Έρλαχ.

Ημέρα Τόνι Βιλένα η σημερινή (11/7) στον Παναθηναϊκό! Ο Ολλανδός χαφ αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα, με πτήση από το Άμστερνταμ που θα προσγειωθεί στις 16:20.

Η μεταγραφή του Βιλένα έχει ανακοινωθεί από την Παρασκευή, όμως ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στη Βαρκελώνη. Είχε μόλις αρχίσει προετοιμασία με την Εσπανιόλ και περίμενε τη συμφωνία που έκλεισε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, με τους Καταλανούς παράγοντες.

Ο Βιλένα πήγε στην Ολλανδία το Σαββατοκύριακο, μάζεψε τα πράγματα του και σήμερα έρχεται οικογενειακώς στην Αθήνα. Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι της ΠΑΕ, για να τον βοηθήσουν στην άφιξη του.

Ο Βιλένα θα μεταβεί την Τετάρτη στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να γνωριστεί με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να περιηγηθεί στο νέο εργασιακό περιβάλλον του.

Έτσι και αλλιώς, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ρεπό σήμερα, μετά από 16 μέρες παραμονής στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας. Το ραντεβού για να συνεχίσουν την προετοιμασία, έχει δοθεί αύριο το απόγευμα, με προπόνηση στο Κορωπί.

Η αποστολή του Τριφυλλιού επέστρεψε στην πρωτεύουσα το βράδυ της Δευτέρας. Η αναχώρηση από τη Βιέννη πραγματοποιήθηκε με μικρή καθυστέρηση, η οποία ωστόσο δεν χάλασε το κέφι των «πράσινων» μετά από αρκετές μέρες σκληρής δουλειάς.