Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΚ Λάρνακας

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΚ Λάρνακας

Sportal newsroom 18:36 - 09.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:42 - 09.07.2023

Ξανά βασικός ο Τζούρισιτς, στην κορυφή ο Σπόραρ.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς, όπως και με την Πετρολούλ, είναι βασικός στο τελευταίο φιλικό του Παναθηναϊκού στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας με αντίπαλο την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει στο τέρμα τον Μπρινιόλι, δεξί μπακ είναι ο Κώτσιρας, αριστερό ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Σιδεράς, Μάγκνουσον. 

Στα χαφ θα παίξουν οι Πέρεθ, Κλαϊνχάισλερ, μπροστά τους ο Τζούρισιτς, στα άκρα ο Μαντσίνι με τον Παλάσιος και στην κορυφή ο Σπόραρ. 

H ΑΕΚ Λάρνακας, στην οποία ηγείται ως διευθυντής ο παλιός γνώριμος των «πράσινων», Τσάβι Ρόκα, πέρυσι τερμάτισε τρίτη στο κυπριακό πρωτάθλημα. Είχε καταλάβει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια με 57 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Όμως κατέρρευσε στα Play Off και είχε μόλις 66 βαθμούς, με τον Άρη Λεμεσού να προσπερνά και να στέφεται πρωταθλητής. 

Στην κυπριακή ομάδα εντάχτηκε επίσης ο Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός δεξιός μπακ έπαιξε μία τριετία στον Παναθηναϊκό και φέτος δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, επιλέγοντας να συνεργαστεί ξανά με τον Τσάβι Ρόκα.

 Στο μεταξύ, στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν προληπτικά οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Άνταμ Τσέριν. Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν μόνοι τους τις προηγούμενες δύο μέρες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να τους προφυλάξει.