Έξτρα πριμ 100.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Έξτρα πριμ 100.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα λάβουν έξτρα πριμ για τη νίκη που πέτυχαν στο Περιστέρι.

O Παναθηναϊκός απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena». Οι πράσινοι επέστρεψαν στην πρώτη θέση και μπαίνουν από την... pole position στα Play Offs, έχοντας με δύο βαθμούς πίσω τους την ΑΕΚ, με πέντε τον Ολυμπιακό και με εφτά τον ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι εκτός από τη μοναξιά της κορυφής, όμως, θα απολαύσουν και ένα έξτρα πριμ. Η διοίκηση έχει ανακοινώσει από το ξεκίνημα της σεζόν πως σε κάθε τετράδα συνεχόμενων νικών οι παίκτες θα μοιράζονται έξτρα χρήματα.

Τούτη τη φορά και θέλοντας να δώσει επιπλέον κίνητρο στους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος, είχε γνωστοποιηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας τις προηγούμενες ημέρες πως αν κερδίσουν στο Περιστέρι θα μοιραστούν νέο έξτρα πριμ. Που θα αφορά τις νίκες με Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε στο Περιστέρι, με... λυτρωτή τον Ιωαννίδη ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και οι παίκτες θα μοιραστούν πριμ 100.000 ευρώ όπως τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση.