Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Τζούρισιτς - Η αποζημίωση της Σαμπντόρια

Φίλιπ Τζούρισιτς / Sampdoria.it

i

Φίλιπ Τζούρισιτς / Sampdoria.it

Παναθηναϊκός: Ελεύθερος ο Τζούρισιτς - Η αποζημίωση της Σαμπντόρια

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:23 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 21.06.2023

Η Σαμπντόρια και ο Φίλιπ Τζούρισιτς έλυσαν τη συνεργασία τους και είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της μεταγραφής του Σέρβου στον Παναθηναϊκό.

Η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του Φίλιπ Τζούρισιτς με την Εθνική Σερβίας, του επέτρεψε να λύσει το συμβόλαιο του με τη Σαμπντόρια. Μία προδιαγεγραμμένη εξέλιξη, η οποία όμως έπρεπε να διευθετηθεί από τον 32χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο έγραψε ότι ο Τζούρισιτς αποδεσμεύτηκε από την ομάδα της Γένοβας και είναι έτοιμος να επισημοποιήσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Η λεπτομέρεια που αποκαλύφθηκε αφορά την αποζημίωση που θα λάβει ο Τζούρισιτς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Σαμπντόρια πλήρωσε 50.000 ευρώ στον ποδοσφαιρική, προκειμένου να ακυρώσει τα άλλα δύο χρόνια του συμβολαίου.

Πρόκειται για ένα μικρό ποσό σε σύγκριση με τα 3 εκατομμύρια ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία της «Ντόρια» με τον Σέρβο επιτελικό χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Ντι Μάρτζιο, την είδηση επιβεβαίωσε η Σαμπντόρια με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποιώντας το διαζύγιο με τον Σέρβο άσο.

Ο Τζούρισιτς δεν θα έρθει στην Αθήνα, αλλά θα μεταβεί απ' ευθείας στην Αυστρία και θα ενσωματωθεί εκεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Με τις διαδικασίες για τη μεταγραφή του να δρομολογούνται διαδικτυακά.