Απίθανη γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (vid)

Απίθανη γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού (vid)

Sportal newsroom 11:09 - 29.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:17 - 29.06.2023

Ο Φώτης Ιωαννίδης «ζωγράφισε» στο δίτερμα του Παναθηναϊκού.

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποθεραπεύτηκε, έχει μπει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και στο δίτερμα πέτυχε ένα απίθανο γκολ.

Ο νεαρός φορ πήρε τη μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την εστία, έπιασε ένα δυνατό δεξί σουτ και έστειλε τη μπάλα στις «αράχνες» στο δεξί παραθυράκι.

Δείτε τη ΓΚΟΛΑΡΑ του Ιωαννίδη:

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού την τετάρτη, παράλληλα, στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας ήταν χορταστική. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς χώρισε τους παίκτες σε τέσσερις ομάδες, δύο μεγαλύτερες και δύο μικρότερες και τις έβαλε να παίξουν διτέρματα στο μισό γήπεδο.

Στο μεγάλο δίτερμα έπαιξαν τρεις ομάδες. Όπως και το πρωί, οι δύο έπαιζαν αντιμέτωπες και οι παίκτες της τρίτης, έμεναν έξω από τις γραμμές και λειτουργούσαν υποστηρικτικά στους συνδυασμούς. Με κάθε γκρουπ να εναλλάσεται εντός και εκτός τερέν.

Τα αποτελέσματα σε αυτό το άτυπο τουρνουά ήταν τα εξής: Ροζ-Μωβ 2-2, Μωβ-Πράσινοι 2-1, Πράσινοι-Ροζ 2-1, Mωβ-Πράσινοι 1-2, Ροζ-Πράσινοι 0-0,Mωβ-Ροζ 2-0. Οι Μωβ και οι Πράσινοι ισοβάθμησαν στην κορυφή, όμως έπρεπε να… αναδειχτεί νικητής!

Οπότε, οι αντίπαλοι έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκτελεστές ήταν οι Μλαντένοβιτς και Γερεμέγεφ από τους Πράσινους και οι Αϊτόρ, Σπόραρ από τους Μωβ.

Όμως, την παράσταση έκλεψε ο Λοντίγκιν, ο οποίος είχε δύο αποκρούσεις και απέδειξε πως έχει την τεχνογνωσία να αποκρούει πέναλτι.

ΡΟΖ: Λοντίγκιν, Κλεϊνχέισλερ, Φρόκου, Ιωαννίδης, Μπιλάλ, Μάγκνουσον, Ζέκα.

ΜΩΒ: Μπρινιόλι, Σιδεράς, Φικάι, Αϊτόρ, Σπόραρ, Καλοσκάμης, Τσέριν.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Μλαντένοβιτς, Κάτρης, Φρόκου, Βέρμπιτς, Τρουιγιέ, Γερεμέγεφ.

Οι Μπρινιόλι και Λοντίγκιν έπαιζαν σταθερά σε μία από τις δύο ομάδες που έμπαιναν για το ματς.

Στο μικρό «διπλό» τέθηκαν αντιμέτωποι οι «ροζ» και οι «πράσινοι». Με τους δεύτερους να επικρατούν 6-2 με σκόρερ τους Μπερνάρ (3), Παλάσιος (2) και Κώτσιρα. Τα γκολ των πράσινων πέτυχαν οι Μαντσίνι και Ρούμπεν.

ΡΟΖ: Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρούμπεν, Καμπετσής, Μαντσίνι

ΠΡΑΣΙΝΟΙ: Μαρκγόνο, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπερνάρ.

Πριν χωριστούν για να παίξουν διπλά, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δούλεψαν στις διατάσεις και με προθέρμανση και έπειτα στην κατοχή της μπάλας σε μικρούς χώρους. Με τις δύο ομάδες να αλλάζουν διαρκώς τη στελέχωση τους.

Στη διάρκεια μίας άσκησης, ο Μαντσίνι συγκρούστηκε με τον Χουάνκαρ και πόνεσε στο δεξί καλάμι, με συνέπεια να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς άλλες ενοχλήσεις και μετά την προπόνηση, του τοποθετήθηκε πάγος.

Tags: