Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Βόλο
i

Παναθηναϊκός/©Intime

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τη ρεβάνς με τον Βόλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:59 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:33 - 11.01.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε 23 παίκτες στο ταξίδι του Τριφυλλιού για την αναμέτρηση του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΝΠΣ Βόλο, ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την προπόνηση της Τρίτης. Ο Σέρβος προπονητής συμπεριέλαβε 23 παίκτες, αφήνοντας στην Αθήνα τους τραυματίες Χουάνκαρ και Μάγκνουσον και τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ.

Το παιχνίδι του Πανθεσσαλικού Σταδίου έχει διαδικαστικό χαρακτήρα μετά το 3-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης». Οπότε, ο Γιοβάνοβιτς αναμένεται να δώσει χρόνο σε αναπληρωματικούς και ενδεχομένως σε νεαρούς.

Παναθηναϊκός: Προχωράει στην απόκτηση του Κλάινχαϊσλερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:20 - 10.01.2023

Παναθηναϊκός: Προχωράει στην απόκτηση του Κλάινχαϊσλερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Ουγγαρία, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ούγγρου επιτελικού μέσου της Όσιγιεκ.

Σίγουρα θα παίξει ο Λοντίγκιν και οι Πούχατς, Σάρλια, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης στην άμυνα. Για τον μεσοεπιθετικό χώρο, τα πράγματα είναι πιο περιορισμένα και ο Ιβάν θα αποφασίσει.

Την αποστολή επανδρώνουν οι Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Συμεωνίδης, Παλάσιος, Σαβιέρ, Κρυπαράκος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ.