ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο για την κούπα - Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League
i

ΑΕΚ/©Intime

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός τον πρώτο λόγο για την κούπα - Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Super League

Sportal newsroom 10:06 - 10.01.2023

Χαμός γίνεται στην κορυφή της Super League, μιας και μετά και τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής στις πρώτες θέσεις, η απόσταση μειώθηκε.

Μετά την επικράτηση της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού με 1-0 στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής, η Ένωση μείωσε τη διαφορά σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από τους πρωτοπόρους «πράσινους». Πλέον υπάρχουν τέσσερις ομάδες σε απόσταση επτά βαθμών, σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από 35 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν άνετα από τη Λαμία με 3-0, διευρύνοντας το σερί τους, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το τρίποντο κόντρα στον Βόλο, με 4-0. Ετσι, από εκεί που η διαφορά ήταν στους 12 βαθμούς, πλέον πήγε στους επτά. Και τους «επιτρέπει» να ελπίζουν ακόμη για τον τίτλο.

Κάπως έτσι, οι αποδόσεις στη «μάχη» για τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super League έχουν διαφοροποιηθεί. Συγκεκριμένα, τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν τον πρώτο λόγο για να κατακτήσουν στο τέλος της σεζόν το βαρύτιμο τρόπαιο, μιας και η απόδοσή τους στις στοιχηματικές εταιρείες βρίσκεται στο 2.60.

Ακολουθεί ο Ολυμπιακός με 3.60, ο ΠΑΟΚ με 10.00 και ο Άρης, ο οποίος συμπληρώνει την πεντάδα, σε απόδοση 1000.00.

Tags: