Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στην Τούμπα / Intime

i

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν στην Τούμπα / Intime

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Βόλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:57 - 25.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 26.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε 24 ποδοσφαιριστές για την αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλο.

Με άπαντες παρόντες για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο την Τετάρτη. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Βόλο και συμπεριέλαβε 24 παίκτες.

Επί της ουσίας, με εξαίρεση τους μακροχρόνια απόντες Αϊτόρ, Γκάνεα και Τρουιγιέ, οι υπόλοιποι θα είναι διαθέσιμοι για τον Σέρβο προπονητή. Ο οποίος θα αποφασίσει ποιος θα χρησιμοποιήσει.

Την αποστολή για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας επανδρώνουν οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Σάντσες, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλάινχαϊσλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

«23 Απριλίου, βράδυ Κυριακής... Super League 2022-23, εσύ είσαι;»

«23 Απριλίου, βράδυ Κυριακής... Super League 2022-23, εσύ είσαι;»

Μέσα σε δύο και μόνο παιχνίδια, αυτά που έδωσαν μεταξύ τους οι "ΒΙG 4" στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ, ξεδιπλώθηκαν όλα ανεξαιρέτως τα χαρακτηριστικά τους, το πιο...αντιπροσωπευτικό τρίωρο της φετινής σεζόν συμπύκνωσε όλη την ιστορία του πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος ever!

Στην προπόνηση της Τρίτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κατοχής μπάλας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.