«Η Κορίνθιανς άρχισε συζητήσεις με τον Μπερνάρ»

Μπερνάρ

i

Intime

«Η Κορίνθιανς άρχισε συζητήσεις με τον Μπερνάρ»

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:32 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 22.11.2023

Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι η Κορίνθιανς προσέγγισε την πλευρά του Μπερνάρ, μετά από απαίτηση του προπονητή Μανού Μενέζες. Έτοιμη για κρούση και η Ατλέτικο Μινέιρο.

Τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από τον Μπερνάρ στη Βραζιλία, έχουν... φουντώσει για τα καλά. Γιατί εκτός από τη συνήθη ύποπτο Ατλέτικο Μινέιρο, στον... χορτό των διεκδικητών για τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού προστέθηκε η Κορίνθιανς.

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι, Λουίς Φαμπιάνι και Ενρίκε Αντρέ, ο προπονητής της «Τιμάο», Μανού Μενέζες, έχει εξαιρετική άποψη για τον Μπερνάρ και ζήτησε την απόκτηση του. Εάν είναι εφικτό και από τον Ιανουάριο.

Το ρεπορτάζ των δύο δημοσιογράφων αναφέρει πως η Κορίνθιανς έχει αρχίσει συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου άσου, για να διερευνήσει τις προθέσεις του. Μία προσέγγιση που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφου τον Μπερνάρ εκπροσωπεί ένα από τα μεγαλύτερα μανατζερικά γραφεία της Βραζιλίας και η πρόσβαση είναι πανεύκολη.

Πάντως, η πιθανή επικοινωνία της Κορίνθιανς με τους μάνατζερ του Μπερνάρ, δεν σημαίνει ότι έχει ενημερωθεί ο ποδοσφαιριστής ή ο Παναθηναϊκός. Επιπλέον, με βάση τον κανονισμό, η «Τιμάο» δεν έχει το δικαίωμα να μιλήσει με τον Βραζιλιάνο άσο και θα πρέπει να περιμένει την Πρωτοχρονιά. Ούτως ώστε να «τρέξει» το τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου.

«Ο δρόμος του Μπερνάρ για την Ατλέτικο Μινέιρο περνάει από τον... Σκάρπα»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:46 - 13.11.2023

«Ο δρόμος του Μπερνάρ για την Ατλέτικο Μινέιρο περνάει από τον... Σκάρπα»

Ο Μπερνάρ και ο Σκάρπα έχουν ένα κοινό εκτός από την βραζιλιάνικη καταγωγή τους: πρωταγωνιστούν στα μεταγραφικά σενάρια της Ατλέτικο Μινέιρο. Το Sportal εξηγεί τη σύνδεση του μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού με τον συμπατριώτη του στον Ολυμπιακό.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, τονίζεται ότι και η Ατλέτικο Μινέιρο έχει αποφασίσει να κινηθεί για τον Μπερνάρ. Αλλά με ορίζοντα το καλοκαίρι και ο σκοπός της είναι να αποσπάσει τον Ιανουάριο την υπογραφή του παλιού ποδοσφαιριστή της και να μην περιμένει.

Προς το παρόν, ο Παναθηναϊκός δεν πουλάει. Ούτε τον Μπερνάρ, ούτε τον Ιωαννίδη, ούτε οποιονδήποτε βασικό στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το καλοκαίρι που θα τελειώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, είναι μία άλλη ιστορία.

Πάντως, ίσως η όλη κινητικότητα για τον Μπερνάρ στην πατρίδα του, να έχει αφετηρία τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή. Οι οποίοι προκαλούν... ντόρο και ψάχνουν την πιο συμφέρουσα συμφωνία για την επόμενη μέρα του πελάτη τους.