Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη και Σάρλια η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

Σάρλια, Ιωαννίδης / Intime

i

Σάρλια, Ιωαννίδης / Intime

Παναθηναϊκός: Με Ιωαννίδη και Σάρλια η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:19 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 18.04.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους Ιωαννίδη και Σάρλια να ενσωματώνονται με τους συμπαίκτες τους μετά το διήμερο ρεπό λόγω του Πάσχα.

Στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ενσωματώθηκαν οι Φώτης Ιωαννίδης και Ζβόνιμιρ Σάρλια. Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν την Τρίτη και υπολογίζονται για την κυριακάτικη αναμέτρηση της Τούμπας.

Ο Σάρλια ξεπέρασε πλήρως την κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, αφού είχε αρχίσει ασκήσεις από τη Μεγάλη Εβδομάδα. Συνεπώς, ο Κροάτης στόπερ δεν θα έχανε με τίποτα το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει μία πιο προσεκτική διαχείριση από τον Γιοβάνοβιτς επειδή έπαιξε αρκετές μέρες με πρόβλημα τραυματισμού, χωρίς ουσιαστικές προπονήσεις ενδιάμεσα και έχει επιβαρυνθεί. Οπότε, ο Σέρβος προσέχει για να έχει με τον διεθνή επιθετικό.

Στο μεταξύ, μετά το διήμερο γιορτινό ρεπό, οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τρίτης. Το ομαδικό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδομ