Παναθηναϊκός: Ο Σάρλια νιώθει καλύτερα, άρχισε προπόνηση

Ζβόνιμιρ Σάρλια / Intime

i

Ζβόνιμιρ Σάρλια / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σάρλια νιώθει καλύτερα, άρχισε προπόνηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:50 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:52 - 13.04.2023

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια προπονήθηκε ατομικά τη Μεγάλη Πέμπτη και αναμένεται να προλάβει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ζβονιμίρ Σάρλια! Ο Κροάτης αμυνυτικός νιώθει πολύ καλύτερα μετά την κάκωση στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού, που υπέστη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό και άρχισε προπόνηση.

Ο Σάρλια δεν ενσωματώθηκε με τους συμπαίκτες του, αφού αυτό αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα. Όμως, τη Μεγάλη Πέμπτη ο 26χρονος στόπερ άρχισε ατομικό πρόγραμμα, με σχετικά δυνατή ένταση.

Πάντως, ο Σάρλια δεν πρόκειται να πάρει μέρος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Β’ ομάδα το Μεγάλο Σάββατο, αφού ο Γιοοβάνοβιτς θα τον προφυλάξει και από τη Δευτέρα του Πάσχα θα συμμετάσχει στην προετοιμασία για τον Τούμπα.

Ο Ιωαννίδης συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης και τον πλαισίωσαν οι Ρούμπεν και Σένκεφελντ. Αμφότεροι έχουν καταπονηθεί πολύ και έριξαν τους ρυθμούς τους.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις εναλλαγής φάσεων παιχνιδιού και τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο.