Ευχήθηκε περαστικά στον Αραούχο ο Χουάνκαρ

Χουάνκαρ και Αραούχο

i

© Intime

Ευχήθηκε περαστικά στον Αραούχο ο Χουάνκαρ

Βαγγέλης Κανελλόπουλος • 09:42 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 19.06.2023

O Χουάνκαρ έκανε μία αρκετά όμορφη κίνηση και ευχήθηκε δημόσια στον Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ να επιστρέψει πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους, ο Ισπανός μπακ του Παναθηναϊκού μέσα από αυτήν την ευχή που έκανε απέσπασε μόνο θετικές αντιδράσεις.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να μάχονται για το πρωτάθλημα αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου οι παίκτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα,  παραμένουν φίλοι και ο ένας θέλει το καλύτερο για τον άλλον. 

Ο Χουάνκαρ που παραδίδει μαθήματα συμπεριφοράς έστειλε τις δικές του ευχές στον Αραούχο της «Ένωσης», μετά τον τραυματισμό του Αργεντινού επιθετικού στο γόνατο και την απόφαση του να προχωρήσει σε επέμβαση που τον βγάζει νοκ-άουτ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Αλεξανδρόπουλος, ο Λημνιός και τα άλλα ελληνικά ονόματα που συνδέονται μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:29 - 18.04.2023

Ο Αλεξανδρόπουλος, ο Λημνιός και τα άλλα ελληνικά ονόματα που συνδέονται μεταγραφικά με τον Παναθηναϊκό

Αλεξανδρόπουλος, Λημνιός και Βούρος έχουν συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό και θα μπορούσαν να τονώσουν το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ. Ωστόσο, θα χρειαστεί να συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να ασχοληθεί ο Γιοβάνοβιτς.

Κάτω από το ποστ του Αραούχο στο instagram, ο Ισπανός μπακ των «πρασίνων» έγραψε τα εξής: «Πολύ δύναμη αδερφέ, είσαι δυνατός. Σου εύχομαι καλή και γρήγορη ανάρρωση φίλε».

Το σχόλιο του Χουάνκαρ απέσπασε θετικές αντιδράσεις από τους οπαδούς των κιτρινόμαυρων και όχι μόνο.