Μία Παναθηναϊκή βραδιά – Το βίντεο της φαντασμαγορικής εκδήλωσης στο Ζάππειο Μέγαρο

Μία Παναθηναϊκή βραδιά – Το βίντεο της φαντασμαγορικής εκδήλωσης στο Ζάππειο Μέγαρο

Γιώργος Σακελλαρίου 08:25 - 22.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 22.06.2023

Παρακολουθήστε την παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού σε ένα βίντεο διάρκειας 37 λεπτών.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η adidas παρουσίασαν σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο τη νέα φανέλα της ομάδας για τη σεζόν 2023-24.

Δύο κορυφαία ονόματα ξανά μαζί! Δύο μεγάλα brand με κοινό στόχο και όνειρα για νέες ένδοξες στιγμές. Παναθηναϊκός και adidas ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με ένα και μοναδικό στόχο: την κορυφή!

Ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός, μπαίνει δυναμικά εφέτος σε τροχιά ευρωπαϊκών διοργανώσεων, διεκδικώντας πάντα τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο καλύτερος συμπαίκτης του στη νέα προσπάθεια θα είναι η κορυφαία εταιρία στον αθλητικό εξοπλισμό, η adidas, καλύπτοντας πλήρως τις αυξημένες απαιτήσεις της εποχής.

Για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια λοιπόν η Adidas σχεδίασε τις νέες εμφανίσεις του Τριφυλλιού, οι οποίες παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της φοβερής εκδήλωσης στο Ζάππειο. Η πρώτη εμφάνιση είναι καταπράσινη και έχει τρεις άσπρες ρίγες στους ώμους, αλλά και το τριφύλλι στο στήθος σε άσπρο χρώμα. Η δεύτερη εμφάνιση έχει άσπρο χρώμα στην μπλούζα με κάθετες λεπτές γραμμές και η τρίτη εμφάνιση είναι σε χρώμα σκούρο πράσινο.

Παναθηναϊκός, λοιπόν, σημαίνει Αθήνα! Και δεν υπήρχε κανένα καλύτερο μέρος για το «τριφύλλι», προκειμένου να εγκαινιάσει τη συνεργασία του με την Adidas, σε ένα από τα πιο σημαντικά τοπόσημα της πρωτεύουσας! Το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάππειο Μέγαρο, ο Παναθηναϊκός σηματοδότησε το... Return to Glory, παρουσιάζοντας τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2023-2024!

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κανονικότητα αποδεικνύεται όχι μόνο από το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κι από τις παράπλευρες δραστηριότητες, που τονίζουν ξανά το brand name του συλλόγου! Ο Παναθηναϊκός με μια φαντασμαγορική εκδήλωση, συνάντησε ξανά την Adidas στο δεύτερο μέρος της συνεργασίας τους. Η εικοσαετής συμπόρευση τους, από το 1995 έως το 2015, σημαδεύτηκε από τίτλους και μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Το μότο της επανένωσης Παναθηναϊκού και Adidas είναι το Return to Glory. Επιστροφή στη Δόξα, όπως είναι η ελληνική εκδοχή του.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης: