Παναθηναϊκός: Μία φανέλα που δεν έχει προηγούμενο (vid)

Παναθηναϊκός: Μία φανέλα που δεν έχει προηγούμενο (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:42 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 20.06.2023

Η αναμονή για την νέα φανέλα που έχει σχεδιάσει η Adidas για τον Παναθηναϊκό θα τελειώσει το βράδυ της Τετάρτης, όμως από το Τριφύλλι έδωσαν μία ιδέα για το σχέδιο της!

O Παναθηναϊκός συνεργάστηκε πολλά χρόνια με την Adidas και μαζί της βίωσε την κατάκτηση τίτλων, μεγάλες νίκες στον ελλαδικό χώρο, καθώς και πολλές από τις Glory Days του στην Ευρώπη. Ανεπανάληπτες βραδιές που όμοιες τους καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει να επιδείξει.

Οι οπαδοί του Τριφυλλιού έχουν κρατήσει στα ντουλάπια τους πολλές από τις εμφανίσεις που είχε σχεδιάσει η κορυφαία γερμανική εταιρία ένδυσης. Σχέδια με αποχρώσεις που έχουν μείνει αξεπέραστα στο διάβα του χρόνου.

Μετά από μία δεκατία, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ο Παναθηναϊκός και η Adidas να συνεργαστούν ξανά. Στον δρόμο προς την κανονικότητα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φορέσουν τον πιο προηγμένο εξοπλισμό.

H αναμονή για την παρουσίαση της νέας φανέλας κορυφώνεται, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Γιατί το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάππειο Μέγαρο, θα παρουσιαστούν οι εμφανίσεις της νέας σεζόν σε μία όμορφη εκδήλωση, που θα είναι γεμάτη Αθήνα και Παναθηναϊκό!

Πάντως, όσοι έχουν δει τη νέα φανέλα της Adidas, αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και μιλούν για ένα πρωτοποριακό σχέδιο, που δεν έχει προηγούμενο στη συνεργασία των δύο πλευρών!