Τρίτη ήττα για Βιγαρεάλ – Η Κάντιθ βύθισε την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τραυματίστηκε ο Σόρλοθ, αποβλήθηκε ο Σετιέν!

Τρίτη ήττα για Βιγαρεάλ – Η Κάντιθ βύθισε την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, τραυματίστηκε ο Σόρλοθ, αποβλήθηκε ο Σετιέν!

Γιώργος Σακελλαρίου 22:39 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:55 - 01.09.2023

Η Βιγιαρεάλ, η οποία είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού ηττήθηκε 3-1 από την Κάντιθ. Έπαιζε με δέκα παίκτες από το 22’, τραυματίστηκε ο βασικός φορ Σόρλοθ.

Η Βιγιαρεάλ παραπαίει.

Η ισπανική ομάδα, η οποία είναι στον ίδιο όμιλο με τον Παναθηναϊκό στο Europa League, έχει τρομερή ποιότητα, αλλά έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν στην πρεμιέρα έχασε 2-1 στο σπίτι της από τη Μπέτις και τη δεύτερη αγωνιστική νίκησε 1-0 εκτός τη Μαγιόρκα.

Στη συνέχεια έχασε ξανά εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα με 4-3 σε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Απόψε ξεκίνησε εκτός έδρας με τους καλύτερους οιωνούς στο Μαραντίλα κόντρα στην Κάντιθ. Ο Σετιέν παρέταξε την ομάδα του με 4-4-2 και ο Νορβηγός άσος της, ο Αλεξάντερ Σόρλοθ στο 10’ άνοιξε το σκορ. Στη συνέχεια, όμως, όλα πήγαν στραβά για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Από στατική φάση στο 18’ η Κάντιθ ισοφάρισε με τον Ράμος και στο 22’ ο Πεντράσα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, διότι αρχικά κλότσησε τη μπάλα σε αντίπαλο και στη συνέχεια χτύπησε τον Αλέγιο! Στο 27’ έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Σόρλοθ και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ κάνουν λόγο για θλάση.

Η Κάντιθ το εκμεταλλεύτηκε και στο στο 30’ ο Γιόργκενσεν έκανε πέναλτι στον Ράμος. Ο Ματσίς το αξιοποίησε για το 2-1. Το ημίχρονο έληξε με σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων και αποβολή του προπονητή της Βιγιαρεάλ Κίκε Σετιέν! Ο Ματσίς με εκπληκτικό δεξί φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής στο 50’ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στα δίχτυα για το τελικό 3-1.

Βιγιαρεάλ (Κίκε Σετιέν): Γιόργκενσεν, Φόιθ, Πεντράσα, Αλμιόλ, Κουένκα – Τεράτς (83’ Φεμένια), Σουάρεθ, Μορένο (83’ Κάπουε), Μπαένα (68’ Κομεσάνα) - Σόρλοθ (27’ Μοράλες), Πίνο (68’ Μπεν Ντίαθ).