Παναθηναϊκός: Ο Αβαζίεμ στη λίστα για τα μετόπισθεν

Τσιντόντζι Αβαζιέμ

i

© Photo by Jose Manuel Alvarez/Quality Sport Images/Getty Images

Παναθηναϊκός: Ο Αβαζίεμ στη λίστα για τα μετόπισθεν

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:46 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:56 - 08.07.2023

Ο θηριώδης Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός της Μποαβίστα, Τσιντόζι Αβαζιέμ, είναι μεταξύ των στόπερ που εξετάζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Τόνι Βιλένα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού κινούνται για την απόκτηση του πρώτου από τους παίκτες που θα φέρουν στο Κορωπί, για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Ένας από τους στόπερ που εξετάζουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, είναι ο Τσιντόζι Αβαζίεμ της Μποαβίστα. O θωριώδης Νιγηριανός έχει το προφίλ που έχει υποδείξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και από τη διοίκηση συγκεντρώνουν πληροφορίες για την περίπτωση του.

Ο Αβαζίεμ ανήκει στη Μποαβίστα, όμως πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Χάιντουκ. Πέρυσι είχε μία γεμάτη χρονιά στην Κροατία, με 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Αβαζίεμ θα επιστρέψει στο Οπόρτο, αλλά δεν θα μείνει αφού η τεχνική ηγεσία δεν τον υπολογίζει. Οπότε, ψάχνει ομάδα και ο Παναθηναϊκός έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο, συντηρώντας επαφές με τον 26χρονο αμυντικό και τη Μποαβίστα.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ασχολούνται και με άλλους ποδοσφαιριστές για τα μετόπισθεν και όχι μόνο με τον Αβαζίεμ. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει προεργασία και προετοιμάζει την τελική κίνηση του στις επόμενες ώρες

Το βέβαιο είναι ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν άφθονο χρόνο, αφού ο Γιοβάνοβιτς χρειάζεται στόπερ το συντομότερο δυνατό. Όπως αποδείχτηκε με τον ελαφρύ τραυματισμό του Σένκεφελντ, το απρόοπτο κρύβεται παντού και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει με τους άπειρους Σιδερά και Φικάι.