Παναθηναϊκός: Η μέρα άφιξης του Βιλένα στην Αθήνα

Τόνι Βιλένα / Intime

i

Τόνι Βιλένα / Intime

Παναθηναϊκός: Η μέρα άφιξης του Βιλένα στην Αθήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:02 - 08.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 08.07.2023

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε για την ακριβή ημέρα και ώρα άφιξης του Τόνι Βιλένα στην Αθήνα.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής την απόκτηση του Τόνι Βιλένα. Ο Ολλανδός χαφ βρισκόταν στη Βαρκελώνη, όπου την Τετάρτη 7 Ιουλίου είχε αρχίσει προετοιμασία με την Εσπανιόλ.

Βέβαια,, η παραμονή του Βιλένα στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας αποδείχτηκε βραχύβια, αφού η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό θα τον φέρει για εγκατάσταση στην Αθήνα.

Από το Τριφύλλι, ενημέρωσαν ότι ο 28χρονος μέσος θα έρθει στη χώρα μας την Τρίτη. Συγκεκριμένα, ο Βιλένα θα φτάσει με πτήση από το Άμστερνταμ στις 16:20.

Ρικ Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με μία... εκδίκηση!»
EUROLEAGUE

15:56 - 08.07.2023

Ρικ Πιτίνο: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει με μία... εκδίκηση!»

Ο 71χρονος τεχνικός, Ρικ Πιτίνο, δύο φορές πρωταθλητής NCAA και άλλες δύο πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (2019, 2020) με το που ενημερώθηκε για τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα εμφανίστηκε στο Twitter για να σχολιάσει με τον τρόπο του.

Ο Βιλένα άφησε τη Βαρκελώνη και μετέβη στο Άμστερνταμ, προκειμένου να συγκεντρώσει την οικοσκευή του και να έρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Βιλένα θα συνοδεύεται από την οικογένεια του, αφού έχει αρκετό χρόνο για να προγραμματίσει το ταξίδι του.