Πήρε φόρα ο Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει άμεσα και τον στόπερ!

O Γιάννης Παπαδημητρίου

Πήρε φόρα ο Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει άμεσα και τον στόπερ!

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:10 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:19 - 07.07.2023

Μετά τη σπουδαία μεταγραφή του Τόνι Βιλένα, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι έτοιμοι να κλείσουν και τον κεντρικό αμυντικό που θα ενισχύσει τα μετόπισθεν.

Ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας περίμεναν οι οπαδοί του Τριφυλλιού, όμως οι ιθύνοντες της ΠΑΕ τους αιφνιδίασαν. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και έκλεισε τον διεθνή Ολλανδό χαφ, Τόνι Βιλένα. Έναν μέσο από το «πάνω ράφι», ο οποίος ανεβάζει το επίπεδο του ρόστερ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν χρονοτριβεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κινείται άμεσα για την μεταγραφή στα μετόπισθεν. Διότι ο χώρος παρουσιάζει λειψανδρία, με μόνους έμπειρους τους Σένκεφελντ και Μάγκνουσον.

Ο Παπαδημητρίου έχει τη short-list που έχει καταρτιστεί με τις υποδείξεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και προσπαθεί να συνάψει τη συμφωνία. Πρόκειται για κεντρικό αμυντικό ο οποίος ανήκει σε ομάδα και έχει πραγματοποιήσει προετοιμασία.

Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα αγοράσει τον παίκτη με τον οποίο ασχολείται ο παράγοντας των «πράσινων». Είναι ένας στόπερ ο οποίος διακρίνεται για τα σωματικά προσόντα του και θα δώσει ύψος και δύναμη στο ρόστερ.

Ασφαλώς, ο στόπερ ο οποίος θα αποκτηθεί, δεν πρόκειται να ενσωματωθεί με την αποστολή στο Μπαντ Έρλαχ της Αυστρίας. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα, οπότε ο νεοαποκτηθείς θα μεταβεί απ’ ευθείας στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Κάτι που θα συμβεί και με τον Τόνι Βιλένα. O Ολλανδός μέσος θα έρθει στην πρωτεύουσα και θα τεθεί υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.