Ο Πάλμερ-Μπράουν δηλώθηκε στην UEFA, εκτός λίστας για το Europa League ο Βέρμπιτς

Ο Βέρμπιτς.

i

©intime

Ο Πάλμερ-Μπράουν δηλώθηκε στην UEFA, εκτός λίστας για το Europa League ο Βέρμπιτς

Γιώργος Σακελλαρίου 23:06 - 04.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:10 - 04.09.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έβαλε στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού τον Πάλμερ-Μπράουν στη θέση του Βέρμπιτς.

Εκτός λίστας για το Europa League έμεινε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς έπρεπε να αφήσει κάποιον ξένο παίκτη εκτός κι αυτός που δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες των ομίλων του Europa League είναι ο Σλοβένος εξτρέμ.

Ο Παναθηναϊκός να θυμίσουμε ότι δηλώνει 23 και όχι 25 ποδοσφαιριστές. Κι αυτό διότι έχει τρεις και όχι τέσσερις προερχόμενους παίκτες από την Ακαδημία, ενώ αντίστοιχα, έχει τρεις κι όχι τέσσερις γηγενείς. Παίκτες δηλαδή που να έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά από τα 15 έως τα 21 έτη τους, σε άλλο σύλλογο που ανήκει στο μητρώο της ΕΠΟ. Συνεπώς, χάνει δύο θέσεις.

Η συγκεκριμένη λίστα ακολουθεί τον Παναθηναϊκό έως το τέλος της φάσης των ομίλων. Δεν επιδέχεται αλλαγές κι από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί παίκτες, αλλάζουν συχνά τα πρόσωπα ανάλογα με το αγωνιστικό πλάνο και τη διαθεσιμότητα σε κάθε θέση.

Εκτός είναι και οι Ζέκα, Γερεμέγεφ, Κλαϊνχάισλερ. Αναλυτικά οι παίκτες που δηλώθηκαν στην UEFA για τους ομίλους του Europa League:

 Μπρινιόλι, Πάλμερ-Μπράουν, Τσέριν, Xουάνκαρ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Αϊτόρ, Ρούμπεν, Αράο, Σένκεφελντ, Βιλένα, Παλάσιος, Μαντσίνι, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τζούρισιτς, Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ιωαννίδης, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.