Ο Γιοβάνοβιτς πάει με σχεδιασμένες ανακατατάξεις στην Τρίπολη

Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ

i

Intime

Ο Γιοβάνοβιτς πάει με σχεδιασμένες ανακατατάξεις στην Τρίπολη

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:57 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 28.09.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταστρώσει ένα πλάνο με ροτέισον για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το ματς του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα συμπεριλαμβάνεται σε αυτό. Τα πρόσωπα που θα πάρουν ευκαιρία στην ενδεκάδα και ποιοι θέλουν ξεκούραση.

Η ψυχολογική ανάταση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», είναι η μία δουλειά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Όμως, δεν είναι η μόνη, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ο Σέρβος προπονητής συνυπολογίζει όλα τα δεδομένα για το σερί των αγώνων που έχει να διαχειριστεί, μέχρι την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Προφανώς, ο Γιοβάνοβιτς θα προσφύγει στο ροτέισον, για να έχει μία ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Είναι αναπόφευκτο πως ο Γιοβάνοβιτς θα προβεί σε ανακατατάξεις, τις οποίες είχε σχεδιάσει ανεξαρτήτως της έκβασης στο αθηναϊκό ντέρμπι. Διότι ο 61χρονος τεχνικός είχε καταστρώσει τον γενικότερο σχεδιασμό του.

Τα νέα πρόσωπα που αναμένεται να παίξουν από την αρχή στην αρκαδική πρωτεύουσα, είναι οι Πάλμερ-Μπράουν, Αράο, Τσέριν, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Σπόραρ. Ίσως όχι όλοι μαζί, αλλά οι περισσότεροι γιατί δεν έπαιξαν βασικοί εναντίον της ΑΕΚ.

Αντίστοιχα, ανάγκη από ξεκούραση έχουν οι Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Ιωαννίδης, Μαντσίνι και Μπερνάρ, οι οποίοι στην κυριολεξία αγωνίζονται ασταμάτητα. Ο Κώτσιρας επιβάλλεται να δείξει υπομονή, μέχρι την επιστροφή του Βαγιαννίδη, που ίσως να συμβεί στο κυριακάτικο ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Δοκιμές επί του πεδίου δεν καταγράφηκαν από τον Γιοβάνοβιτς. Η προπόνηση της Τρίτης αφιερώθηκε στην αποθεραπεία από το ντέρμπι, ενώ την Τετάρτη η ένταση ήταν χαλαρή, ανήμερα της μετάβασης της αποστολής στην Τρίπολη.

Ο Σέρβος προπονητής αναμένεται να διατηρήσει το σύστημα 4-3-3, με τον Μπρινιόλι στην εστία, τους Σένκεφελντ και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, τον Κώτσιρα ως δεξιό μπακ και τον Μλαντένοβιτς ως αριστερό μπακ.

Παναθηναϊκός: Ο ορίζοντας του Μάγκνουσον και η συζήτηση για μεταγραφή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:34 - 28.09.2023

Παναθηναϊκός: Ο ορίζοντας του Μάγκνουσον και η συζήτηση για μεταγραφή

Η απώλεια του Χόρντουρ Μάγκνουσον θα ανοίξει τη συζήτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας τον Ιανουάριο. Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με το ενδεχόμενο προσθήκης στα μετόπισθεν.

Στη μεσαία γραμμή, ο Αράο θα είναι ο αμυντικός χαφ και αναμένεται να τον πλαισιώσουν οι Τσέριν και Μπερνάρ (ή Τζούρισιτς) ως εσωτερικοί μέσοι. Παλάσιος και Βέρμπιτς θα είναι οι δύο εξτρέμ και ο Σπόραρ θα αγωνιστεί «φουνταριστός».