Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ χάνει τον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης - Η αποστολή για ΠΑΟΚ
i

Κλάινχαϊσλερ, Καμπετσής / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Κλάινχαϊσλερ χάνει τον ΠΑΟΚ λόγω ίωσης - Η αποστολή για ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:32 - 21.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:04 - 22.01.2023

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ υπολογιζόταν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το κυριακάτικο παιχνίδι του «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά προέκυψε απρόοπτο...

Ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ήταν έτοιμος για να βρεθεί για πρώτη φορά στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολόγιζε τον Ούγγρο στο πλάνο  του, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο Κλάινχαϊσλερ παρουσίασε συμπτώματα ίωσης, παρέμεινε κλινήρης και αποφασίστηκε να μην παρθεί κάποιο ρίσκο. Ο παίκτης αποκλείστηκε από την αποστολή, και για να αποφευχθεί να μεταδώσει τη νόσο σε συμπαίκτες του.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κλάινχαϊσλερ θα παρουσιαστεί ενώπιον των οπαδών του Τριφυλλιού στον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου, την προσεχή Πέμπτη.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουανκάρ, Ρουμπεν Περεθ, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Σαβιέρ, Καμπετσής, Ταβάρες.

Εκτός από τον Κλάινχαϊσλερ, ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει ούτε τον τιμωρημένο Κουρμπέλη, τους τραυματίες Μάγκνουσον, Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουιγιέ.