Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό έως το 2026 ο Λοντίγκιν

Ο Γιούρι Λοντίγκιν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

i

©pao.gr

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό έως το 2026 ο Λοντίγκιν

Γιώργος Σακελλαρίου 20:28 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:38 - 23.10.2023

Ο Γιούρι Λοντίγκιν ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό για δύο ακόμα χρόνια.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν κι επίσημα παραμένει στον Παναθηναϊκό.

Ο 33χρονος Ελληνορώσος γκολκίπερ είχε συμβόλαιο έως το 2024 και υπέγραψε νέο για δύο ακόμα χρόνια. Ήταν επιθυμία του «τριφυλλιού» να τον κρατήσει, το ήθελε και ο ίδιος κι έτσι η προφορική συμφωνία που υπήρχε ουσιαστικά εδώ και μέρες, σφραγίστηκε απόψε με τις υπογραφές.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Γιούρι Λοντίγκιν. Ο 33χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε την παραμονή του στο Τριφύλλι έως τον Ιούνιο του 2026.

Ο Γιούρι εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2022. Έχει καταγράψει συνολικά 8 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου μας».

«Εκεί που αξίζει ο Παναθηναϊκός»

Ο Γιούρι Λοντίγκιν μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου έκανε δηλώσεις και η ΠΑΕ ανέβασε το σχετικό βίντεο στα social media:

Παναθηναϊκός: Πως προέκυψε η απόφαση για την αποχώρηση μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 23.10.2023

Παναθηναϊκός: Πως προέκυψε η απόφαση για την αποχώρηση μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ

Μόλις ο Χουάνκαρ μεταφέρθηκε με φορείο στο ιατρείο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού έφυγαν αμέσως για τα αποδυτήρια. Το Sportal εξηγεί πως ελήφθη η απόφαση...

 «Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊμού. Είμαι ο Γιούρι Λοντίγκιν. Μιλάω ελληνικά όπως δεν γνωρίζετε κάποιοι από εσάς. Θα παραμείνω έως το 2026. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ πολύ για τη στήριξή σας κι εύχομαι να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει».