Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος υπενθύμισε ότι μπορεί να σμπαραλιάσει κάθε αντίπαλη άμυνα
i

O Σεμπάστιαν Παλάσιος/©ΙΝΤΙΜΕ

Παναθηναϊκός: Ο Παλάσιος υπενθύμισε ότι μπορεί να σμπαραλιάσει κάθε αντίπαλη άμυνα

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, όμως ο Τούκου ήταν προγραμματισμένο να μείνει στον πάγκο!

Η ατυχία του ενός ανθρώπου, φτιάχνει την τύχη του άλλου... Κάπως έτσι λειτούργησε το απόγευμα του Σαββάτου, η κατάσταση με τον Λάζλο Κλάινχαϊσλερ και με τον Σεμπαστιάν Παλάσιος. Διότι ο τραυματισμός ενός ποδοσφαιριστή του Τριφυλλιού, ευνόησε έναν συμπαίκτη του.

Ο Ούγγρος ήταν η επιλογή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στο Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Για λόγους τακτικής και επειδή έτσι έκρινε βασισμένος στα δικά του κριτήρια, ο Γιοβάνοβιτς είχε αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Κλάινχαϊσλερ και όχι τον Παλάσιος.

Παρότι ο Τούκου προερχόταν από την επίτευξη του νικητήριου γκολ κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο οποίο ο Αργεντινός είχε και την εύνοια της τύχης, η οποία κατά ένα τρόπο εξύφανε το σχέδιο της.

Ωστόσο, η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Ο Κλάινχαϊσλερ ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού. ο Παλάσιος που ετοιμαζόταν για να κάτσει στον πάγκο, πήρε θέση στην ενδεκάδα, ενώ ο Φακούντο Σάντσες που είχε πάει με πολιτικά στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να δει το ματς ως θεατής, έβαλε φόρμες και συμπεριλήφθηκε στην εικοσάδα!

Εν τέλει, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα εξελισσόταν το παιχνίδι, εάν ο Κλάινχαϊσλερ έπαιζε βασικός. Αυτό που συνέβη είναι πως ο Παλάσιος έκανε... όργια και θύμισε μετά από μήνες τον εκπληκτικό ποδοσφαιριστή. Αυτός ο οποίος είναι ικανός να σμπαραλιάσει κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ο Αργεντινός εξτρέμ κέρδισε πέναλτι από τον Σιέλη (το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σπόραρ), κέρδισε την αποβολή του Σάι και μοίρασε την ασίστ στο 1-0 από τον Κουρμπέλη.

Το μόνο που έλειψε από τον Παλάσιος ήταν το γκολ. Όμως είναι σίγουρο ότι σύντομα ο Τούκου θα χριστεί ξανά σκόρερ. Εναντίον του Βόλου τα τελειώματα του άσου του Τριφυλλιού ήταν πάρα πολύ καλά και δεν είχαν σχέση με τα προηγούμενα ματς. Είναι εμφανές πως ο 32χρονος επιθετικός νιώθει ξανά μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό αποτυπώνεται στις ενέργειες του στο τερέν!

Ο Γιοβάνοβιτς παρατηρεί με μεγάλη ικανοποίηση έναν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του να ανακτά τη φόρμα του στο κατάλληλο timing. Σε συνδυασμό με την βοήθεια που προσφέρει ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Παναθηναϊκός αποκτά και πάλι γρήγορα και επικίνδυνα «φτερά»!