Παναθηναϊκός: O «παλιός» Πάλμερ-Μπράουν που μπαίνει και παίζει

Έρικ Πάλμερ-Μπράουν

i

www.estac.fr

Παναθηναϊκός: O «παλιός» Πάλμερ-Μπράουν που μπαίνει και παίζει

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:28 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 02.08.2023

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ήταν στη λίστα των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού, με την περίπτωση του να ενεργοποιείται άμεσα γιατί ο Αμερικανός έχει ένα μεγάλο αβαντάζ.

Με τα χρονικά περιθώρια ανάμεσα στον Β’ και στον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Champions League να είναι στενά, ο Γιάννης Παπαδημητρίου δεν είχε χρόνο για χάσιμο για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας του Παναθηναϊκού. Μία ανάγκη που διογκώθηκε μετά τον τραυματισμό του Μπαρτ Σένκεφελντ στο Κόζιτσε.

Οπότε, ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ξεσκόνισε… τη λίστα του και ασχολήθηκε με ένα όνομα από τα τέλη Ιουνίου. Γιατί ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν δεν είναι άγνωστος στους «πράσινους». Αντιθέτως, είχε περάσει από τον έλεγχο τους.

Το προφίλ του Αμερικανού αμυντικού έχει πάρει την έγκριση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Δυνατός, αλτικός, στιβαρός, agressive στα μαρκαρίσματα του. Ο Πάλμερ-Μπράουν έχει στοιχεία που λείπουν από τους άλλους στόπερ του Παναθηναϊκού και έρχεται για να γεμίσει το «οπλοστάσιο» του Σέρβου προπονητή.

Στις αρχές Ιουλίου, ο Παπαδημητρίου σε συνεννόηση με τον Γιοβάνοβιτς, επέλεξε να δώσει προτεραιότητα σε άλλους παίκτες για το κέντρο της άμυνας. Με τον Τιν Γεντβάι να είναι η επιλογή μετά από μερικές ημέρες.

Σπόραρ: «Στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ» (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

00:18 - 02.08.2023

Σπόραρ: «Στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ» (vid)

Στρέφει άμεσα το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Σπόραρ, ο οποίος ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς με τα δύο γκολ που σημείωσε στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με 2-2 απέναντι στην Ντνίπρο.

Ωστόσο, ο Πάλμερ-Μπράουν δεν διαγράφηκε από τη λίστα, αφού εκκρεμούσε άλλη μία μεταγραφή για τα μετόπισθεν. Ο Παπαδημητρίου ενδεχομένως να περίμενε περισσότερο, εάν δεν τραυματιζόταν ο Σένκεφελντ. Η ζωή είχε άλλα σχέδια και ο Αμερικανός επανήρθε στο προσκήνιο.

Εκτός από τα προσόντα του, το μεγάλο πλεονέκτημα του Πάλμερ-Μπράουν είναι η ετοιμότητα του. Ο 27χρονος αμυντικός πήρε μέρος στην προετοιμασία της Τρουά, έχει αγωνιστεί βασικός στα φιλικά ματς και μπορεί να βοηθήσει άμεσα, έχοντας εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Η Μαρσέιγ... επιβεβαίωσε πως το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει Τετάρτη 9 Αυγούστου
CHAMPIONS LEAGUE

00:17 - 02.08.2023

Η Μαρσέιγ... επιβεβαίωσε πως το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει Τετάρτη 9 Αυγούστου

Ήταν το επικρατέστερο σενάριο και η Μαρσέιγ μέσω social media το επιβεβαίωσε. Το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον 3ο προκριματικό του Champions League θα γίνει την Τετάρτη 9 Αυγούστου.

Ασφαλώς, ο Πάλμερ-Μπράουν δεν θα ξέρει τους συμπαίκτες του και θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής σε μία νέα άμυνα, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Όμως, ο Αμερικανός μπαίνει και παίζει άμεσα, χωρίς… αστερίσκους.

Στο μεταξύ, ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έχει αποφασίσει να φύγει από την Τρουά, παρά την πίεση για το αντίθετο. Η απόφαση του Αμερικανού «κλείδωσε» όταν κλήθηκε στην Εθνική των ΗΠΑ, τον προηγούμενο Ιούνιο. Ο υποβιβασμός της Τρουά στη Ligue 2, απλώς επίσπευσε τις εξελίξεις…