Σπόραρ: «Στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ» (vid)

Άντραζ Σπόραρ

i

© Intime

Σπόραρ: «Στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ» (vid)

Sportal newsroom 00:18 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:20 - 02.08.2023

Στρέφει άμεσα το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Σπόραρ, ο οποίος ήταν και ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς με τα δύο γκολ που σημείωσε στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με 2-2 απέναντι στην Ντνίπρο.

Ακόμα δύο τέρματα πέτυχε ο Αντράζ Σπόραρ στο ισόπαλο 2-2 του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη πρόκριση των «πράσινων» στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα συναντήσει τη Μαρσέιγ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της Cosmote TV ο Σλοβένος επιθετικός μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα και για τη Μαρσέιγ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι περάσαμε αυτό το γύρο. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν παράξενο ματς, σκόραραν δύο φορές στο γήπεδό μας που δεν έπρεπε να το επιτρέψουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η πρόκριση. Είναι μόνο η αρχή. Ας μη μιλάμε για γκολ, αλλά για την ομάδα. Προκριθήκαμε, παρότι δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Ένας επιθετικός πρέπει να σκοράρει. Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ.

Για τον Τζούρισιτς απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Νιώθω καλά με όλους, όλοι είναι έτοιμοι να παίξουν κάθε λεπτό. Δεν έχει σημασία να μιλήσουμε για Τζούριτσιτς ή Μπερνάρ. Έχουμε μια ομάδα με 26 παίκτες και όλοι είναι ικανοί να τα δώσουν όλα όποτε τους ζητηθεί».

Τέλος, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουμε μια τόσο καλή ομάδα. Αν βελτιώσουμε την εικόνα μας, στη Λεωφόρο θα είναι δύσκολα ακόμα και για τη Μαρσέιγ».