Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ «προειδοποίησε» πριν το φιλικό (vids)

Άντραζ Σπόραρ / Intime

i

Άντραζ Σπόραρ / Intime

Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ «προειδοποίησε» πριν το φιλικό (vids)

Ο Άντραζ Σπόραρ σκόραρε δύο γκολ στο πρωινό δίτερμα της Τετάρτης, με το οποίο ο Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην τακτική πριν το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948.

Πρόβα ενδεκάδας πραγματοποίησε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο πρωινό ξεμούδιασμα της Τετάρτης, πριν από το αποψινό φιλικό του Παναθηναϊκού με τη βουλγαρική ΤΣΣΚΑ 1948. Το δεύτερο συνεχόμενο σε ένα 24ωρο για το Τριφύλλι, μετά το 2-0 επί της ρουμανικής Πετρολούλ Πλόεστι.

Ο Σέρβος χώρισε τους παίκτες οι οποίοι δεν έπαιξαν την Τρίτη ή έπαιξαν λίγα λεπτά, σε δύο ομάδες των οχτώ και έπαιξαν δίτερμα για περίπου 20 λεπτά. Με τον Ιβάν να εξηγεί τι ζητάει στην ανάπτυξη, στο πρέσινγκ και στην ανασταλτική λειτουργία.

ΡΟΖ: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Φικάι, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Κλάινχαϊσλερ, Μαντσίνι, Φρόκου

ΜΑΥΡΟΙ: Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Κάτρης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Αϊτόρ, Καμπετσής

Ο Καλοσκάμης λειτούργησε ως μπαλαντέρ και βοηθούσε στην κυκλοφορία της μπάλας το γκρουπ που είχε την κατοχή. Ενώ οι δύο γκολκίπερ άλλαξαν ομάδες στο μισό του διπλού.

Ο Σπόραρ ήταν ο αφανής πρωταγωνιστής, αφού εκτός από την όρεξη του, σκόραρε δύο γκολ. Ο Σλοβένος θέλει να αποδείξει την αξία του, σε μία σεζόν που βρίσκεται από την αρχή με το Τριφύλλι. Στα χάιλαϊτ ήταν και ένα μακρινό σουτ του Κλάινχαϊσλερ, που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.

Οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν βασικοί εναντίον της Πετρολούλ, έκαναν αποθεραπεία στο διπλανό γήπεδο και δεν θα παίξουν το βράδυ.