Ενίσχυση στα στόπερ για τον Παναθηναϊκό: Παίρνει τον Έρικ Πάλμερ - Μπράουν

Έρικ Πάλμερ Μπράουν

i

© Photo by ANP via Getty Images

Ενίσχυση στα στόπερ για τον Παναθηναϊκό: Παίρνει τον Έρικ Πάλμερ - Μπράουν

Κώστας Τσιακλής 23:11 - 01.08.2023

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει δικό του τον Έρικ Πάλμερ - Μπράουν για τη θέση του στόπερ.

Τον Αμερικανό Έρικ Πάλμερ - Μπράουν κάνει δικό του ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αγοράζουν τον 26χρονο διεθνή στόπερ της Τρουά προκριμένου να ενισχυθούν στη συγκεκριμένη θέση.

Το όνομα του Αμερικανού ποδοσφαιριστή είχε γραφτεί πριν από λίγες ημέρες όταν tweet δημοσιογράφου είχε αναφέρει ότι ο 26χρονος στόπερ ήταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο Πάλμερ - Μπράουν πέρασε τέσσερα χρόνια στη Μάντσεστερ Σίτι αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Ξεκίνησε την πορεία του από τις ακαδημίες της Κάνσας Σίτι.

Ο Πάλμερ - Μπράουν το διάστημα που ανήκε στη Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε ως δανεικός στη βελγική Κορτράικ, την ολλανδική Μπρέντα, την αυστριακή Αούστρια Βιέννης και την Τρουά. Η τελευταία έμεινε ικανοποιημένη από την απόδοσή του και τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Φεβρουάριο του 2022. Η οποία εμπιστεύτηκε τον Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή πριν 1,5 χρόνο, στις 1/2/20022.

Πέρυσι, ο Πάλμερ-Μπράουν είχε 38 συμμετοχές στη Ligue 1 με την Τρουά, με 3.192 λεπτά. Η Τρουά τερμάτισε 19η και υποβιβάστηκε, με τον 26χρονο στόπερ να μην επιθυμεί να ακολουθήσει στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2024.