Πόσα επίσημα παιχνίδια θα έχουν Ντνίπρο-1 και Μπεϊτάρ πριν τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Πόσα επίσημα παιχνίδια θα έχουν Ντνίπρο-1 και Μπεϊτάρ πριν τις αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις των Ντνίπρο-1 και Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ πριν το πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού με τις ελληνικές ομάδες.

Ημέρα κλήρωσης η σημερινή, με τις ελληνικές ομάδες να μαθαίνουν τους πρώτους αντιπάλους στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης θα «ριχτούν» στη μάχη σχετικά νωρίς και ο μοναδικός στόχος είναι το ιδανικό ξεκίνημα. Σε ότι αφορά το «τριφύλλι», η κληρωτίδα ανέδειξε αντίπαλο την Ντνίπρο-1, η οποία ασφαλώς ήταν ευπρόσδεκτη σε σχέση με τη βελγική Γκενκ.

Από την άλλη, οι ομάδες της Θεσσαλονίκης έμαθαν τον πρώτο σταθμό του ευρωπαϊκού «ταξιδιού» τους στο Conference League. Ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπεϊταρ από το Ισραήλ και ο Άρης θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Αραράτ (Αρμενία) – Εγνατία (Αλβανία).

H πρόκληση του Παναθηναϊκού και η ετοιμότητα της Ντνίπρο-1

Η Ντνίπρο-1 θα είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Το πρώτο παιχνίδι, μάλιστα, θα είναι εκτός έδρας (η Ντνίπρο την περασμένη σεζόν έπαιξε στο Κόσιτσε της Σλοβακίας, λόγω του πολέμου) στις 25 ή 26 Ιουλίου και η ρεβάνς θα γίνει στη Λεωφόρο 1 ή 2 Αυγούστου. 

Το ματς που θα ανοίξει την αυλαία σε αυτό το ζευγάρι, θα είναι και το πρώτο επίσημο των Ουκρανών, καθώς το πρωτάθλημα της χώρας ξεκινάει στις 29 Ιουλίου. Η Ντνίπρο-1 θα χρειαστεί να δώσει τρία απαιτητικά ματς μέσα σε μία εβδομάδα και ο μοναδικός της στόχος είναι μία νικηφόρα πρεμιέρα στην Premier League, με σκοπό να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη ρεβάνς της Λεωφόρου.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ από το Ισραήλ, με τον ΠΑΟΚ να είναι γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο έχει οριστεί τις 27 Ιουλίου και θα γίνει στην Τούμπα, με τη ρεβάνς να προγραμματίζεται για τις 3 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά το επίπεδο ετοιμότητας, η ομάδα του Ισραήλ θα πάει στην Τούμπα έχοντας ήδη έναν τελικό στην πλάτη της. Συγκεκριμένα, Στις 22 Ιουλίου, η Κυπελλούχος ΜπεΪτάρ θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η έναρξη της Super League είναι προγραμματισμένη για τις 18 Αυγούστου.