Διαζύγιο με Καμπετσή ο Παναθηναϊκός - Συνεχίζει σε ομάδα που βρίσκεται πρώην πράσινος

Ο Αργύρης Καμπετσής.

i

©intime

Διαζύγιο με Καμπετσή ο Παναθηναϊκός - Συνεχίζει σε ομάδα που βρίσκεται πρώην πράσινος

Γιώργος Σακελλαρίου 16:40 - 19.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 19.07.2023

Ο Παναθηναϊκός έλυσε τη συνεργασία του με τον Αργύρη Καμπετσή.

Ο Αργύρης Καμπετσής έπειτα από πέντε χρόνια αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό.

Ο 24χρονος επιθετικός από την περασμένη σεζόν ουσιαστικά δεν ήταν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πήρε μέρος στην προετοιμασία στην Αυστρία, αλλά δεν έπαιξε και πάλι αρκετά στα φιλικά κι έτσι τώρα λύθηκε το συμβόλαιο. Ο Καμπετσής ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2018 κι ενώ ήταν ελεύθερος από τη Ντόρτμουντ. Με τους Νέους της γερμανικής ομάδας αγωνίστηκε και σε παιχνίδια στο Youth League, Στον Παναθηναϊκό ο Καμπετσής μέτρησε 67 αγώνες, 7 γκολ και 2 ασίστ. 

Τη σεζόν 2021-22 ο Καμπετσής παραχωρήθηκε δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ και μέτρησε 18 συμμετοχές. Στη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν αρκετές ομάδες που τον προσέγγισαν και ειδικά η Λαμία του Λεωνίδα Βόκολου έφτασε κοντά στην απόκτησή του. Ο τεχνικός διευθυντής της Λαμίας, ο Πίτι, μάλιστα, είχε επικοινωνία με την πλευρά του Έλληνα επιθετικού, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Υπήρξαν, όμως κι άλλες ελληνικές ομάδες που τον προσέγγισαν τόσο από την Αθήνα, όσο κι από την περιφέρεια.

Ο Καμπετσής, τελικά πήρε αποζημίωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό (έληγε το 2024) και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ουγγαρία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε σε συμφωνία με τους «Διόσκουρους». Στη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία κέρδισε την άνοδο και θα παίζει στη μεγάλη κατηγορία, είναι προπονητής ο Σεργκέι Κουζνέτσοφ. Ο Οουκρανός τεχνικός εργάστηκε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2020-21, ως βοηθός του πρώην προπονητή του «τριφυλλιού» Λάζλο Μπόλονι.

Ο Τσεβάς

Στον Παναθηναϊκό παράλληλα υπέγραψε για έναν χρόνο ο νεαρός αμυντικός Νίκος Τσεβάς. Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Νίκο Τσεβά. Ο Έλληνας αμυντικός υπέγραψε έως το καλοκαίρι του 2024 και θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Β. Ο Τσεβάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Φεβρουαρίου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2017, οπότε εντάχθηκε στην Κ15 του συλλόγου. 

Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ κι ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League Κ19 το 2022, ενώ συμμετείχε με το Τριφύλλι και στο UEFA Youth League. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του πρώτου μου επαγγελματικού συμβολαίου σε έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο που υποστηρίζω από μικρός. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. 

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σε αυτό που κάνω. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου όποτε χρειαστεί», δήλωσε ο Τσεβάς μετά την υπογραφή του συμβολαίου. Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο».