Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πήρε θέση ο Σαμπά για τη σύζυγό του που άναψε φωτιές στο Ισραήλ - «Θα ήταν εύκολο να το σκάσω»

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Πήρε θέση ο Σαμπά για τη σύζυγό του που άναψε φωτιές στο Ισραήλ - «Θα ήταν εύκολο να το σκάσω»

Γιώργος Σακελλαρίου 17:36 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:39 - 30.10.2023

Ο Ντία Σαμπά της Μακάμπι Χάιφα τόνισε ότι δεν έχει σκοπό να φύγει από τον σύλλογο.

Ο Ντία Σαμπά μετά την καταιγίδα που προκάλεσε η σύζυγός του με ανάρτηση για τον πόλεμο στο Ιαραήλ, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Ο 31χρονος Σαμπά είναι Άραβας στην καταγωγή και από τους πλέον ακριβοπληρωμένους παίκτες του συλλόγου, που είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League. Με αφορμή τα όσα είχε γράψει η Νερμπίν Σαμπά, δέχθηκε τα πυρά των οπαδών και ο ίδιος έδωσε εξηγήσεις, τονίζοντας ότι επιθυμεί να παραμείνει στη Χάιφα.

«Παρεξήθηκαν τα πράγματα. Δεν κατάλαβα πώς έφτασα σ’ αυτή την κατάσταση. Ακόμα κι αν δεν θα είμαι εδώ στο εξής, θα ξέρω πως έκανα ό,τι μπορούσα για να μείνω. Άφησα πολλά χρήματα για να είμαι εδώ στη Χάιφα», ήταν το μήνυμα του Σαμπά.

Η Μακάμπι Χάιφα, λοιπόν, συνέχισε τη Δευτέρα την δράση για τα παιδιά που έφυγαν από τη Λωρίδα της Γάζας και ο Σαμπά έλαβε πολλή αγάπη από τα παιδιά που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να ζητήσουν αυτόγραφα.

«Καταρχάς, θέλω να συμμετάσχω στη θλίψη όλων των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις 7 Οκτωβρίου. Πονάει η καρδιά μου για όσους δολοφονήθηκαν. Δεν είναι εύκολες μέρες, δεν είναι εύκολο αυτό το διάστημα. Είναι σημαντικό για μένα να ξεκαθαρίσω ότι η γυναίκα μου είχε καλές προθέσεις, πιστεύουμε στη συνύπαρξη.

Η Μακάμπι Χάιφα είναι ένας σύλλογος που πρεσβεύει τη συνύπαρξη, τα πράγματα έχουν ξεφύγει απ’ αυτό. Προσπαθούν να μας βάψουν ότι ανήκουμε κάπου και δεν καταλαβαίνω πώς έφτασα σε αυτή την κατάσταση. Το αντιμετωπίζουμε και θα το περάσουμε».

Σ’ ερώτηση για την οργή των οπαδών της Μακάμπι Χάιφα, ο Σαμπά είπε: «Φυσικά μπορώ να τους καταλάβω, η χώρα περνάει μια δύσκολη περίοδο, βρισκόμαστε σε μεγάλη κρίση. Οι οπαδοί έχουν χάσει φίλους, αλλά αυτό που προσπάθησε να μεταφέρει η γυναίκα μου δεν είναι αυτό που νομίζουν. Θα ήταν το πιο εύκολο για μένα να το σκάσω, αλλά επιλέγω να σηκωθώ και να μιλήσω γι’ αυτό.

Θέλω να μας καταλάβουν. Δεν είμαι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν εκφράζομαι για κανένα θέμα. Είμαι ένας τύπος που αγαπά την ειρήνη και θέλει να ζήσει. Μεγάλωσα με Εβραίους, η γυναίκα μου κάλεσε φίλους από το νότο να ζήσουν μαζί μας αυτό το διάστημα. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα πάρει μια ανάσα και θα ξανασκεφτεί τα πράγματα».

Παναθηναϊκός: Η τελευταία κουβέντα στην ένταση Αράο-Μλαντένοβιτς ανήκει στον Γιοβάνοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:35 - 30.10.2023

Παναθηναϊκός: Η τελευταία κουβέντα στην ένταση Αράο-Μλαντένοβιτς ανήκει στον Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν κρύφτηκε για τις εντυπώσεις που προξένησε ο διαπληκτικός των Αράο - Μλαντένοβιτς και όσων άλλων παικτών συμμετείχαν και θα ασχοληθεί με το ζήτημα στην επόμενη προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Εδώ και μέρες, πάντως, αναφέρεται στο Ισραήλ ότι δεν είναι βέβαιη η παραμονή του Σαμπά στη Χάιφα, ενώ και σε τουρκικά δημοσιεύματα αναφερόταν (ο παίκτης έπαιξε στη Σίβασπορ και είχε καλή παρουσία) ότι μπορεί να αποχωρήσει. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να μην τον βρει στον δρόμο του ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο ματς να θυμίσουμε ότι ο Σαμπά ήταν βασικός.

Sportal Monday Live με ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!