Βλάχος: «Βαριά φανέλα η Μαρσέιγ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πίστη και είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια»

Ο Βλάχος με τον Βέρμπιτς.

i

©intime

Βλάχος: «Βαριά φανέλα η Μαρσέιγ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πίστη και είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια»

Sportal newsroom 14:57 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:57 - 07.08.2023

Το στέλεχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Σπύρος Βλάχος αναφέρθηκε στα ματς με τη Μαρσέιγ.

Στους αγώνες με τη Μαρσέιγ αναφέρθηκε ο Σπύρος Βλάχος.

Ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μίλησε για τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» με τη γαλλική ομάδα στην Cosmote TV. Μεταξύ άλλων είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που περάσαμε το πρώτο παιχνίδι με την ουκρανική ομάδα. Διασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Μπροστά μας βρίσκεται μία πολύ δυνατή ομάδα, η Μαρσέιγ. Είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Αν θέλεις να βρεθείς στου ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τέτοιες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος για τέτοια παιχνίδια. Φαβορί είναι οι Γάλλοι, εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, ώστε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχουμε σε αυτή τη φάση».

Για τη μετακόμιση στο ΟΑΚΑ για την Ευρώπη, σχολίασε: «Η Λεωφόρος θα φιλοξενήσει για τελευταία φορά φέτος ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Μετά θα συνεχίσουμε στο ΟΑΚΑ. Είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε ήδη σε ομίλους, ευελπιστούμε για το καλύτερο και με τη Μαρσέιγ και στη συνέχεια. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για όλες τις ελληνικές ομάδες να μπουν στους ομίλους. Είμαστε πολύ πίσω στη βαθμολογία της UEFA, σε πολύ δύσκολη θέση ενόψει της επόμενης σεζόν όπου γυρνάμε δύο χρόνια πριν. Μακάρι όλοι να τα πάνε καλά, αλλά πιο πολύ η δική μου ομάδα. Έχει ιδιαίτερη σημασία να μαζέψουμε πολλούς βαθμούς, ώστε να ξεκινάμε την ευρωπαϊκή σεζόν όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για το πώς μας αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι: «Φέτος η χρονιά είναι καλύτερη από πέρυσι. Έχει να κάνει και με την ποσότητα των ομάδων που είναι μαζί μας. Φέτος έχουμε πέντε μέχρι στιγμής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η παρουσία ελληνικών ομάδων και η δική μας στους ομίλους, διευκολύνει το έργο όλων μας. Μας μαθαίνουν, βλέπουν το πλαίσιο συνεργασίας, είναι όλοι ικανοποιημένοι. Στην Ελλάδα η ΑΕΚ έχει το γήπεδό της, ο Παναθηναϊκός επίσης σε τρία χρόνια. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλύτερες.

Σχετικά με τη Μαρσέιγ, είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία μεγάλη ομάδα, με βαριά φανέλα, δύσκολη έδρα. Έχουμε πιθανότητες, έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο, με ποιοτικούς παίκτες, ίδιο κορμό από πέρυσι. Έχουμε την πίστη μας στην ομάδα για να τα καταφέρουμε, κάτι που είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας».