Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Κλάινχαϊσλερ
i

Λάζλο Κλάινχαϊσλερ/Photo by Davor Javorovic/Getty Images/ideal imagew

Παναθηναϊκός: Προβάρει τα πράσινα ο Κλάινχαϊσλερ

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:22 - 10.01.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 13.01.2023

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Όσιγιεκ για τη μεταγραφή του 28χρονου Ούγγρου μεσοεπιθετικού, Λάζλο Κλάινχαϊσλερ σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού πρέπει να θεωρείται ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Όσιγιεκ για τη μεταγραφή του Ούγγρου επιτελικού μέσου και απομένει η αποτύπωση των όρων της συμφωνίας στα επίσημα έγγραφα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Κλάινχαϊσλερ έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για συνεργασία τριετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές που ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ ετησίως.

Ο Κλάινχαϊσλερ δεν έχει μεταβεί στην κροατική πόλη Ουμάγκ, όπου η Όσιγιεκ πραγματοποιεί χειμερινή προετοιμασία και περιμένει την άδεια για να ταξιδέψει στην Αθήνα. Ο Ούγγρος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός: Προχωράει στην απόκτηση του Κλάινχαϊσλερ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

00:20 - 10.01.2023

Παναθηναϊκός: Προχωράει στην απόκτηση του Κλάινχαϊσλερ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal από την Ουγγαρία, ο Παναθηναϊκός έχει πλέον φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Λάζλο Κλάινχαϊσλερ. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ούγγρου επιτελικού μέσου της Όσιγιεκ.

Στην Κροατία υποστηρίζουν πως οι συζητήσεις ολοκληρώθηκαν το πρωί της Τρίτης και οι δύο ομάδες προχωρούν στα διαδικαστικά. Το αντίτιμο που θα καταβληθεί για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό αγγίζει τις 600.000 ευρώ, ένα ικανοποιητικό ποσό για έναν παίκτη που τον Ιούνιο μένει ελεύθερος.

O Κλάινχαϊσλερ προερχόταν από φουλ σεζόν πριν τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, έχοντας 20 συμμετοχές (1.480 λεπτά) σε Κροατία και Ευρώπη, με 8 γκολ και 4 ασίστ. Βέβαια, ο διεθνής με την Ουγγαρία έχει να παίξει επίσημο ματς από τις 13 Νοεμβρίου του 2022, στη νίκη της Όσιγιεκ με 2-0 επί της Σιμπενίκ για το πρωτάθλημα. Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα είχε νοσήσει από γαστρεντερίτιδα.