Τζούρισιτς: «Κοιτάμε το παιχνίδι μας, όχι τη Ρεν» - Η ατάκα του Σέρβου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
i

©intime

Τζούρισιτς: «Κοιτάμε το παιχνίδι μας, όχι τη Ρεν» - Η ατάκα του Σέρβου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:17 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 25.10.2023

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός σέβεται τη Ρεν, αλλά θα δώσει βαρύτητα στην απόδοσή του, ενώ απέφυγε να σχολιάσει τα γεγονότα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Να εστιάσει στην απόδοση του Παναθηναϊκού και στο ποδόσφαιρο και όχι στα όσα προηγήθηκαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επέλεξε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο Σέρβος επιτελικός μέσος αναφέρθηκε στη συνύπαρξη του με τον Μπερνάρ στην ενδεκάδα, αλλά και στην ατομική απόδοση του.

Οι δηλώσεις του Φίλιπ Τζούριτσιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο σε ότι ζητάει η ομάδα. Είχα πει ότι ήθελε να κάνω το καλύτερο μου ματς στο Φάληρο. Τα κατάφερα, όλη η ομάδα παίξαμε πολύ και αποδείξαμε πως μπορούμε να παίζουμε εξίσου καλά σε κάθε γήπεδο. Δεν μπορώ να έχω πάντα τα ίδια στάνταρ, πότε θα παίζω καλύτερα και πότε χειρότερα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να είναι στην κορυφή».

-Θα θέλατε να μας σχολιάσετε τα όσα συνέβησαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»; Πως βιώσατε αυτή την εμπειρία;

«Ειλικρινά θα προτιμούσα να μην σχολιάσω. Είμαστε όλοι μαζί οι ποδοσφαιριστές σε αυτό. Σταθήκαμε όλοι μαζί στην κοινή μας απόφαση».

-Η Ρεν είναι μία καλή γαλλική ομάδα. Το καλοκαίρι αποκλείσατε την Μαρσέιγ. Θεωρείς ότι θα έχει ομοιότητες το αυριανό παιχνίδι;

«Είναι δύσκολο να παίζουμε με γαλλικές ομάδες. Είναι πρόκληση για μία νέα ομάδα, όπως εμείς. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, κοιτάμε τους εαυτούς μας, τι κάνουμε εμείς και όχι τους αντιπάλους. Θέλουμε να παίξουμε για τη νίκη έχοντας την υποστήριξη των οπαδών μας».

-Θεωρείς ότι έχετε βρει την κατάλληλη χημεία με τον Μπερνάρ για να συνυπάρχετε στην ενδεκάδα; Γιατί είστε δύο παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση και έχετε παρόμοιο στυλ.

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:25 - 25.10.2023

H συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα: «Υπογραμμίζεται η σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάνκαρ»

Ο Φάμπιο Μαρέσκα, ο οποίος ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έστειλε συμπληρωματική έκθεση, μετά από αίτημα της Λίγκας για όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι και οδήγησαν στη διακοπή του.

«Λέτε ότι είμαστε παρόμοιοι παίκτες. Δεν συμφωνώ με αυτό παίζουμε με άλλο στυλ. Κυρίως, δεν τον βλέπω και δεν με βλέπει ως ανταγωνιστή. Δεν νιώθουμε απειλή ο ένας από τον άλλο. Είναι δουλειά του προπονητή να βρει τον τρόπο να μας αξιοποιήσει μαζί. Παιχνίδι με παιχνίδι μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο και ξέρουμε πως να συνεργαστούμε. Όλη η ομάδα βελτιώνεται, γινόμαστε καλύτεροι και το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι για να μπορούμε να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό».