Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τον Πατσέτα

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε τον Πατσέτα

Γιώργος Σακελλαρίου 17:53 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 09.09.2023

Ο Χοσέ Ρόχο Μαρτίν Πατσέτα είναι επίσημα ο νέος τεχνικός της Βιγιαρεάλ, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού στις 21 του μήνα στο ΟΑΚΑ.

Η Βιγιαρεάλ, αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, έχει επίσημα νέο προπονητή.

Τον Κίκε Σετιέν θα διαδεχθεί ο Χοσέ Ρόχο Μαρτίν Πατσέτα. Ο τελευταίος, λοιπόν, θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει με τα «κίτρινα υποβρύχια» τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του ομίλου στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η Βιγιαρεάλ αρχικά εισέπραξε την αρνητική πρόταση του Αργεντινού Γκαγιάρντο, η υπόθεση του έμπειρου Λοπετέγκι δεν προχώρησε, όπως και του Ραούλ που φάνταζε σίγουρος έως και την Παρασκευή. Στην ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ αναφέρεται:

«Η Βιγιαρεάλ και ο Χοσέ Ρόχο Μαρτίν Πατσέτα κατέληξαν σε συμφωνία με τον τεχνικό από το Μπούργος, ώστε να είναι προπονητής του κίτρινου υποβρυχίου, κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν 23-24. Μαζί με τον Πατσέτα, ο Τσέμα Μονζόν (δεύτερος προπονητής), ο Χόρχε Τριγκουέρος (γυμναστής) και ο Γκιγέμ Γκάλμες (αναλυτής) έχουν υπογράψει με τον σύλλογο.

Η επίσημη συνέντευξη Τύπου παρουσίασης θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στις 12:30 μ.μ. στο José Manuel Llaneza Sports City.

Το απόγευμα, ο Πατσέτα θα διευθύνει επίσης την πρώτη του προπόνηση στο José Manuel Llaneza Sports City. Στην προπόνηση θα είναι ανοιχτές οι πόρτες για τους φιλάθλους που θέλουν να καλωσορίσουν τον νέο προπονητή, αλλά και να δουν τα είδωλά τους από κοντά.

Ο Πατσέτα (γεννήθηκε στη Salas de los Infantes, Burgos, 23 Μαρτίου 1968) είχε μια μακρά καριέρα ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα ομάδων όπως οι Νουμάνθια, Μέριδα, Μπούργος, Μαρμπέγια, Λερμένο.

Sold-out η Λεωφόρος με την ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:10 - 08.09.2023

Sold-out η Λεωφόρος με την ΑΕΚ

Όπως αναμενόταν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» δεν θα πέφτει καρφίτσα για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει σε 17 μέρες από σήμερα.

Η καριέρα του ως επαγγελματίας προπονητής ξεκίνησε στον πάγκο της Νουμάνθια, αργότερα εργάστιες στις Οβιέδο, Καρταχένα, Κίελτσε (Πολωνία), Χέρκουλες, Ρατσαμπούρι (Ταϊλάνδη), Έλτσε, Ουέσκα, Βαγιαδολίδ. Από τις επιτυχίες του ως προπονητής ξεχωρίζουν οι δύο άνοδοι στην Α' κατηγορία που πέτυχε με Έλτσε και Βαγιαδολίδ. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα της Έλτσε πέτυχε δύο ανόδους, μία στη Β' Κατηγορία και την προαναφερθείσα στην Α' Κατηγορία».