Πρόεδρος Μπράγκα: «Η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού μας επέτρεψε να ανασάνουμε»

Πρόεδρος Μπράγκα: «Η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού μας επέτρεψε να ανασάνουμε»

Δημήτρης Χούπης 21:59 - 08.09.2023

Ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ σε συνέντευξή του δήλωσε πως η πρόκριση επί του Παναθηναϊκού έδωσε ευκαιρία του να κρατήσει αρκετά ταλέντα στην ομάδα.

Η πρόκριση της Μπράγκα στους ομίλους του Champions League επί του Παναθηναϊκού έδωσε όχι μόνο οικονομική ανάσα, αλλά της έδωσε ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας Αντόνιο Σαλβαδόρ

Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας έκανε σε δηλώσεις που έκανε υποστήριξε ότι δεν ήθελε να διώξει κανέναν για την τρίτη θέση που τερμάτισαν πέρσι. «Θέλω όλοι να γνωρίζουν κάθε μέρα ότι εγώ και όλοι σε αυτόν τον σύλλογο δουλεύουμε, για να τον φέρουμε σε καλή θέση. Τελειώσαμε με την είσοδο στο Champions League και εκεί θα δουλέψουμε για το μέλλον», ήταν τα λόγια του στην αρχή. 

Ενώ αργότερα επισήμανε: «Δεν θα υπήρχαν οικονομικά προβλήματα (αν η Μπράγκα δεν έμπαινε στους ομίλους), το καλό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό μας επέτρεψε να ανασάνουμε περισσότερο. Προκριθήκαμε και ευτυχώς καταφέραμε να διατηρήσουμε αρκετό ταλέντο για να αγωνιστούμε αυτήν τη σεζόν».

Την ίδια ώρα σχολίασε ότι ο ευρωπαϊκός συντελεστής είναι πολύ σημαντικός για τις πορτογαλικές ομάδες, τονίζοντας πως στο μέλλον μπορεί να έχουν προβλήματα για πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

«Έχασε θέσεις, που έπρεπε να έχουμε. Στο γήπεδο όλοι είναι αντίπαλοι, αλλά εκτός γηπέδου πρέπει να είμαστε συνεργάτες και να παλεύουμε για μια ολοένα και καλύτερη κατάσταση για το πορτογαλικό ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του στο τέλος.