Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο

Sportal newsroom 18:42 - 23.08.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της έκανε γνωστό ότι από το μεσημέρι της Πέμπτης (24/8) θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Βόλο.

Την ώρα που άπαντες περιμένουν το σπουδαίο παιχνίδι με την Μπράγκα στην Πορτογαλία για τα playoffs του Champions League, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με τον Βόλο θα τεθούν σε κυκλοφορία από το μεσημέρι της Πέμπτης (24/8) στις 14:00.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει, το προσεχές Σάββατο 26 Αυγούστου 2023 στις 8 μ.μ., τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023 στις 2 μ.μ..

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET.

-Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά.

-Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2005788.html. Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

-Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους».