Το βάρος στην τακτική, ατομικό ο Σένκεφελντ
i

©intime

Το βάρος στην τακτική, ατομικό ο Σένκεφελντ

Γιώργος Σακελλαρίου 22:54 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:56 - 06.08.2023

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία για το ματς με τη Μαρσέιγ χωρίς τον Σένκεφελντ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας για τον πρώτο αγώνα με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο την ερχόμενη Τετάρτη, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Σέρβος τεχνικός του «τριφυλλιού» Ιβάν Γιοβάνοβιτς δούλεψε στην τακτική, ενώ απουσίασε ο Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι με τη Ντνίπρο συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα. Να θυμίσουμε ότι ο Σένκεφελντ δεν έχει δηλωθεί για τα ματς με τους Γάλλους.

Στο δελτίο του Παναθηναϊκού αναφέρεται: «Με την απογευματινή προπόνηση της Κυριακής συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» για την αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ στη Λεωφόρο την ερχόμενη Τετάρτη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και κυκλοφορία μπάλας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ».

Η Μαρσέιγ, παράλληλα, δήλωσε κι αυτή τη λίστα στην UEFA για τα ματς με τον Παναθηναϊκό. Σ’ αυτή βρίσκεται ο Τούρκος εξτρέμ Τσενγκίζ Ουντέρ, αφού η μεταγραφή του στη Φενέρμπαχτσε δεν έχει ολοκληρωθεί. Αντίθετα, όπως είχαμε αναφέρει, ο Ουκρανός άσος Ρουσλάν Μαλινόφσκι δεν είναι στα πλάνα των Μασσαλών. Το είχε ξεκαθαρίσει και ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, ο Πάμπλο Λονγκόρια στη διάρκεια της παρουσίασης των Ομπαμεγιάνγκ, Κοντόγκμπια.

Για τον 30χρονου Ουκρανό παίκτη ενδιαφέρον έχουν δείξει η Μπεσίκτας και η Τορίνο. Ο Μαλινόφσκι, λοιπόν, δεν θα ταξιδέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη. Αναλυτικά οι 21 παίκτες που δήλωσε η Μαρσέιγ στη λίστα Α της UEFA για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό:

Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Βάϊγκαντ με τη Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:58 - 05.08.2023

Η γκολάρα του μεταγραφικού στόχου του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Βάϊγκαντ με τη Μπόκα Τζούνιορς στο Κόπα Λιμπερταδόρες (vid)

Ο Μαρσέλο Βάιγκαντ, ο οποίος φέρεται ν’ απασχολεί τον Παναθηναϊκό, πέτυχε ένα φοβερό γκολ με τη Μπόκα Τζούνιοτς εναντίον της Κόλο Κόλο.

Τερματοφύλακες: Πάου Λόπες, Ρούμπεν Μπλάνκο. Αμυντικοί: Ζιγκό, Μπαλέρντι, Κλάους, Λοντί, Τουρέ, Εμπεμπά. Μέσοι: Γκεντουζί, Ουναχί, Χαρίτ, Κοντόγκμπια, Ρονγιέρ, Βερετούτ, Σογκλό. Επιθετικοί: Ομπαμεγιάνγκ, Ουντέρ, Σαρ, Μουγκέ, Εντιαγέ, Βιτίνια.