Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η παρουσίαση της νέας φανέλας

Παναθηναϊκός: Την Τετάρτη η παρουσίαση της νέας φανέλας

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:08 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:01 - 19.06.2023

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα εγκαινιάσει τη συνεργασία της με την Adidas παρουσιάζοντας την εμφάνιση της νέας σεζόν. Έκλεισε το πέμπτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Ο Παναθηναϊκός εμπιστεύτηκε φέτος για την ένδυση του την αθλητική εταιρία με την οποία συνδύασε ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του: την Adidas. Το Τριφύλλι και ο γερμανικός κολοσσός θα συνεργαστούν ξανά μετά από μία δεκαετία.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θυμούνται τα εξαιρετικά σχέδια που φορούσαν για χρόνια οι παίκτες της ομάδας και περιμένουν να τα ξαναδούν.

Η απορία τους για το πως θα συνδυαστεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Adidas, θα λυθεί το βράδυ της Τετάρτης. Όταν η ΠΑΕ σε μία εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο, θα παρουσιάσει τη φανέλα της σεζόν 2023-2024.

Η εκδήλωση θα έχει ως μότο το «Return to Glory», το οποίο συμβολίζει ότι ο Παναθηναϊκός αναγεννάται και θα το πετύχει με τη συμβολή μιας μεγάλης εταιρίας στον τομέα της ένδυσης.

Στο μεταξύ, από το Τριφύλλι επιβεβαίωσαν ότι κλείστηκε και το πέμπτο φιλικό στην Αυστρία, το μόνο που εκκρεμούσε από τις αρχικές ανακοινώσεις.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου τη σλοβενική ΝΚ Ρογκάσκα, στις 19:00 ώρα Ελλάδας. Με αυτό συμπληρώθηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους και θα κλείσει άλλο ένα τεστ στην Αθήνα, πριν τον Β' προκριματικό γύρο του Champions League.