Ιωαννίδης: «Θέλω τρόπαια και πορείες στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»

Ο Φώτης Ιωαννίδης.

i

©intime

Ιωαννίδης: «Θέλω τρόπαια και πορείες στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Σακελλαρίου 21:49 - 10.05.2023 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 10.05.2023

Οι πρώτες δηλώσεις του Φώτη Ιωαννίδη μετά την ανανέωση συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό έως το 2027 και μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ για τους στόχους του.

Ο 23χρονος φορ φυσικά δεν έκρυψε ότι η επιθυμία του είναι να κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα με το «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε και στην Ευρώπη, όπου στόχος είναι σπουδαίες πορείες, όπως έκανε και στο παρελθόν ο σύλλογος.

«Θέλω να βοηθάω την ομάδα κάθε χρόνο να πετυχαίνει τους στόχους της κι αυτοί δεν είναι άλλοι από το να διεκδικούμε πρωταθλήματα και να τα κερδίζουμε όπως και κύπελλα και μεγάλες πορείες στην Ευρώπη», είπε αρχικά ο Ιωαννίδης και πρόσθεσε:

«Αυτοί είναι οι βασικοί στόχοι κι ατομικά με γκολ κι ασίστ και διάφορα πράγματα στο γήπεδο να βοηθήσω την ομάδα να τα καταφέρουμε όλοι μαζί».

Ο Ιωαννίδης έχει 98 συμμετοχές και σε ερώτηση που του έγινε που σκοπεύει να φτάσει σχολίασε: «Δεν θα πω έναν ακριβή αριθμό. Είμαι δεμένος με την ομάδα και θέλω να φτάσω όσο το δυνατόν περισσότερες, να τη βοηθήσω να κατακτήσει τρόπαια και να κάνει μεγάλες πορείες στην Ευρώπη».

Μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, παράλληλα, ο Έλληνας επιθετικός προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τόνισε πως είναι έτοιμος να αναλάβει περισσότερες ευθύνες.

Ο Αλαφούζος άκουσε τον Γιοβάνοβιτς και φάνηκε συνεπής με τα παναθηναϊκά ιδεώδη, αλλά το τίμημα ήταν βαρύ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:30 - 10.05.2023

Ο Αλαφούζος άκουσε τον Γιοβάνοβιτς και φάνηκε συνεπής με τα παναθηναϊκά ιδεώδη, αλλά το τίμημα ήταν βαρύ

Το Sportal αποκαλύπτει τι συζητήθηκε μεταξύ των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την καταλυτική παρέμβαση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Νιώθω έτοιμος να αναλάβω περισσότερες ευθύνες, μέσα στο γήπεδο και εκτός», έγραψε χαρακτηριστικά ο 23χρονος άσος.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση του συμβολαίου, αναφερόταν:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Φώτη Ιωαννίδη. Ο Έλληνας επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο, με το οποίο παραμένει στην ομάδα έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο Φώτης εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος της ομάδας. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 98 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις».