Το τελευταίο διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και η σύμπτωση με τη διακοπή

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Το τελευταίο διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και η σύμπτωση με τη διακοπή

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:00 - 18.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 18.04.2023

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με ένα πολύ απαιτητικό ματς στην Τούμπα και στόχος της ομάδας είναι να επαναλάβει το ίδιο σενάριο, όπως μετά την πρώτη διακοπή της φετινής σεζόν.

Η δράση στη Super League και πιο συγκεκριμένα στα play offs επιστρέφει, με τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να είναι ισόβαθμοι στην κορυφή με 69 πόντους. Πλέον, οι δύο πρωτοπόροι έχουν δύσκολο δρόμο μπροστά τους, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ενώ το «τριφύλλι» θα κοντραριστεί εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ, με στόχο τη νίκη και την παραμονή στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο να επαναλάβει ότι έκανε μετά την πρώτη διακοπή της φετινής σεζόν. Συγκεκριμένα, στα τέλη του περασμένου Σεπτέμβρη η Super League έκανε μία «παύση», λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο Nations League κι όχι μόνο.

Με την επιστροφή στην δράση, οι «πράσινοι» όντας πρωτοπόροι και αήττητοι έχοντας κάνει το 5/5, αντιμετώπισαν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την έκτη αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μπορεί ο ΠΑΟΚ να άνοιξε το σκορ με τον Ολιβέιρα και να είχε το προβάδισμα μέχρι το 50ο λεπτό, όμως με δύο γκολ του Αϊτόρ το «τριφύλλι» πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή σε ντέρμπι, πήρε σπουδαία νίκη και παρέμεινε στην πρώτη θέση.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ακόμη ένα ματς στην Τούμπα μετά από διακοπή, όμως αυτήν τη φορά η απαίτηση είναι μεγαλύτερη, καθώς η ομάδα έχει παραμείνει στην κορυφή έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε κι έχει τεράστια ευκαιρία μπροστά της να κατακτήσει το πρωτάθλημα έπειτα από 13 χρόνια.