Παναθηναϊκός: Τρουιγιέ και Φρόκου άρχισαν με την ομάδα

Αλεξίς Τρουιγιέ / Intime

i

Αλεξίς Τρουιγιέ / Intime

Παναθηναϊκός: Τρουιγιέ και Φρόκου άρχισαν με την ομάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:10 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 11.05.2023

Ο Αλεξίς Τρουιγιέ και ο Λεάντρο Φρόκου «τρέχουν» τα τελευταία μέτρα της αποκατάστασης τους από τη ρήξη χιαστών και την Πέμπτη προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους.

Πολύ σημαντική ήταν η προπόνηση της Πέμπτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης»! Γιατί δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από σοβαρούς τραυματισμούς φέτος, μετρούν αντίστροφα για την αποκατάσταση τους!

Ο Αλεξίς Τρουιγιέ και ο Λεάντρο Φρόκου προπονήθηκαν με τους συμπαίκτες τους. Όχι σε όλο το πρόγραμμα, αλλά στο πρώτο κομμάτι και κλώτσησαν μπάλα, έστω και με πιο χαμηλή ένταση.

Τα... γρανάζια του «άξονα»: Τι γίνεται με Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο και Κρίστενσεν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:15 - 11.05.2023

Τα... γρανάζια του «άξονα»: Τι γίνεται με Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο και Κρίστενσεν

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο επόμενος για νέο συμβόλαιο, ενώ σε Πορτογαλία και Δανία λένε πως ο Παναθηναϊκός ασχολείται ξανά με τους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Γιάκομπ Κρίστενσεν.

Εξυπακούεται πως ο Γιοβάνοβιτς θα υπολογίζει τους Τρουιγιέ και Φρόκου για τη νέα σεζόν. Αλλά έχει σημασία για την ψυχολογία των δύο ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υπέστησαν ρήξη χιαστού, να αισθανθούν ότι «τρέχουν» τα τελευταία μέτρα της αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.