Παναθηναϊκός: Χάνεται οριστικά ο Κάουλι
i

Κάουλι /© Intime

Παναθηναϊκός: Χάνεται οριστικά ο Κάουλι

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:23 - 30.01.2023 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 30.01.2023

Στη Βουλγαρία αναφέρουν ότι ο Κάουλι Ολιβέιρα ταξιδεύει στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάχια.

Ο Κάουλι Ολιβέιρα ο οποίος για πολλές μέρες απασχόλησε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, επέλεξε άλλο προορισμό... Η βουλγαρική ιστοσελίδα «dsport.bg» αποκάλυψε ότι ο 27χρονος μεσοεπιθετικός ταξιδεύει στη Βραζιλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπάχια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η βραζιλιάνικη ομάδα πλήρωσε τη ρήτρα εξαγοράς των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Κάουλι με τη Λουντογκόρετς και απέκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Η Μπάχια είναι «ομόσταυλη» της Μάντσεστερ Σίτι, αφού ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του πανίσχυρου καταριανού fund «City Group Football» και είχε την ευρωστία να καταβάλλει εφάπαξ τα χρήματα.

Συνεπώς, η Λουντογκόρετς δεν μπορούσε να προβάλλει καμία αντίσταση, ενώ θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης για τον Βραζιλιάνο άσο. Μετά την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, η Μπάχια συμφώνησε και με τον Κάουλι.

Ο Κάουλι ήθελε να μείνει στην Ευρώπη, απέρριψε την πρόταση της νοτιοκορεατικής Γεονμπούκ Χιουντάι Μότορς, περίμενε μέρες τον Παναθηναϊκό, αλλά αποφάσισε να μην ρισκάρει και απάντησε «ναι» στον επαναπατρισμό του.