Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τρεις γνωστούς απόντες η προπόνηση

Χουάνκαρ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Χωρίς τους τρεις γνωστούς απόντες η προπόνηση

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:06 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 07.11.2023

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τη Ρεν, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην υπολογίζει τους Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν και Χουάνκαρ.

Με τους γνωστούς απόντες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (8/11) στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Χόρντουρ Μάγκνουσουν, Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χουάνκαρ συνεχίζουν να γράφονται στο απουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αν ο Μάγκνουσον δεν πρόκειται να επανέρθει φέτος στις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού, το ερωτηματικό της επιστροφής αφορά τον Χουάνκαρ και τον Πάλμερ-Μπράουν.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ παραμένει κλινήρης στο σπίτι του, λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και δεν έχει αναρρώσει πλήρως για να προπονηθεί. Με τον ποδοσφαιριστή δύσκολα να το επιχειρεί αυτή την εβδομάδα.

Ο Αμερικανός κεντρικός αμυντικός φοράει ακόμα την προστατευτική μπότα και ακολουθεί θεραπείες. Με τα τωρινά δεδομένα, δύσκολα ο Πάλμερ-Μπράουν θα τεθεί στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς πριν το τέλος του μήνα.

Στο μεταξύ, σχετικά χαλαρή ήταν η τελευταία προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης» πριν τον αγώνα του Europa League της Πέμπτης στη Γαλλία κόντρα στη Ρεν.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και κυρίως τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα αναχωρήσει την Τετάρτη για τη Γαλλία και θα επιστρέψει στην Αθήνα την Παρασκευή.

Φέτος, κατά πάγια πρακτική, η ομάδα επιστρέφει από τα εκτός συνόρων ταξίδια την επόμενη μέρα και όχι αμέσως μετά το παιχνίδι.