Πρώτη για Λημνιό, με Χουάνκαρ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Παναιτωλικό

Η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού

i

www.pao.gr

Πρώτη για Λημνιό, με Χουάνκαρ η αποστολή του Παναθηναϊκού για Παναιτωλικό

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:06 - 06.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 06.01.2024

Ο Φατίχ Τερίμ μείωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού κατά... ένα παίκτη, με 22άδα εναντίον του Παναιτωλικού. Πρώτη για Λημνιό, επέστρεψε ο Χουάνκαρ, ξανά παρών ο Φικάι και παραμένει στα πιτς ο Σένκεφελντ.

Ένα άτομο λιγότερο και δύο νέα πρόσωπα περιλαμβάνει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, συγκριτικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον Φατίχ Τερίμ να επιλέγει 22 ποδοσφαιριστές αντί για 23.

Τα δύο νέα πρόσωπα είναι ο Δημήτρης Λημνιός και ο Χουάνκαρ. Ο διεθνής εξτρέμ είναι για πρώτη φορά διαθέσιμος για τις υποχρεώσεις του Τριφυλλιού. Ο Ισπανός αριστερός μπακ ανάρρωσε από την ίωση και τέθηκε στη διάθεση του Τερίμ.

Στον αντίποδα, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ρούμπεν Πέρεθ και Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς.

Στο μεταξύ, αξιοσημείωτη είναι η επιμονή του Φατίχ Τερίμ στον Έλτον Φικάι. Ο Τούρκος προπονητής επέλεξε ξανά τον 17χρονο στόπερ για την αποστολή, δείχνοντας ότι υπολογίζει στο ταλέντο του.

Ένα μικρό «ηλεκτροσόκ» που θέλει διάρκεια

Ένα μικρό «ηλεκτροσόκ» που θέλει διάρκεια

Ο Παναθηναϊκός έδειξε λίγη ζωντάνια με τον Φατίχ Τερίμ, αλλά ο λίγος χρόνος και οι αδυναμίες του ΠΑΣ Γιάννινα, δεν επιτρέπουν την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Μόνο στόχος το 2Χ2 την Κυριακή και έπονται οι... συμπληγάδες των ντέρμπι.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε σήμερα με μεσημεριανή προπόνηση στο «Γεώργιος Καλαφάτης».Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική. 

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σένκεφελντ, ενώ θεραπεία έκαναν οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν. Ο Ολλανδός νιώθει καλύτερα και θα δοκιμάσει να ενσωματωθεί με την ομάδα από τη Δευτέρα.