Για να κάνει το καθήκον του και να μείνει κοντά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία
i

©intime

Για να κάνει το καθήκον του και να μείνει κοντά στην κορυφή ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Λαμία

Δημήτρης Χούπης 08:29 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 17.05.2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία, με τους Πράσινους να θέλουν να κάνουν το καθήκον τους, να νικήσουν και να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμία στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Superleague.

Οι πράσινοι προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες κόντρα στην ΑΕΚ και τον Άρη και με τρίποντο σήμερα θα ανέβει στην κορυφή και θα περιμένει το αποτέλεσμα στην OPAP Arena ανάμεσα στην Ένωση και τους Κίτρινους. Αλλά και το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, το οποίος έχει μετατεθεί για την 1η Μαΐου λόγω των ευρωπαϊκών διοργανώσεων των δύο ομάδων.

«Έχουμε πάρει το μάθημα μας κόντρα στη Λαμία»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:00 - 13.04.2024

«Έχουμε πάρει το μάθημα μας κόντρα στη Λαμία»

Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και Σεμπάστιαν Παλάσιος συμφώνησαν ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντιμετωπίσει τη Λαμία υποψιασμένος μετά την απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα και να μην της αφήσει περιθώριο για σκέψεις ενός θετικού αποτελέσματος.

Από την άλλη η ομάδα της Φθιώτιδας προέρχεται από τη «βαριά» ήττα με 1-5 από τον Ολυμπιακό και θέλει να βγάλει αντίδραση, αλλά και να πάρει τους πρώτους πόντους στα playoffs. Στα αγωνιστικά ο Φατίχ Τερίμ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο. Ενώ από την άλλη ο Βόκολος δεν θα έχει τον Σαραμαντά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ, Τσέριν, Αράο, Μπακασέτας, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Μπερνάρ

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Σλίβκα, Στάνκο, Νούνιες, Λέικ, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ