Ο Αλαφούζος ξαναβρέθηκε στο Κορωπί πριν από αγώνα του Παναθηναϊκού

Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Παπαδημητρίου

i

Intime

Ο Αλαφούζος ξαναβρέθηκε στο Κορωπί πριν από αγώνα του Παναθηναϊκού

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:09 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 13.04.2024

Ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε πάλι τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης» πριν από μία αναμέτρηση.

Η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν συνιστά είδηση πια. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού παρακολουθεί τακτικά τις προπονήσεις, για να έχει προσωπική γνώμη για το κλίμα στην ομάδα και ταυτόχρονα, οι παίκτες να νιώθουν την παρουσία του.

Ο Αλαφούζος επανέλαβε την συνήθεια του και το Σάββατο, πηγαίνοντας στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού στο Κορωπί. Για να ενθαρρύνει τους «πράσινους» πριν από την αναμέτρηση με τη Λαμία και να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία».

O Τερίμ απέκλεισε Ρούμπεν και Μαντσίνι από την αποστολή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:57 - 13.04.2024

O Τερίμ απέκλεισε Ρούμπεν και Μαντσίνι από την αποστολή

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Λαμία, παίρνοντας αποφάσεις που θα τύχουν αρκετής συζήτησης. Εκτός των πλάνων του Τούρκου για αυτό το παιχνίδι οι Ρούμπεν, Μαντσίνι και Μλαντένοβιτς.

Ο Αλαφούζος είχε μία ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον Φατίχ Τερίμ, για να ενημερωθεί για την προετοιμασία και για τη διαχείριση του υλικού. Με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να περιμένει την Κυριακή ένα καθαρό σκορ και μία νίκη χωρίς άγχος, ώστε να αποφευχθεί το... πρόσφατο στραπάτσο με τον ίδιο αντίπαλο.

Για τους ποδοσφαιριστές έχει σημασία να βλέπουν τακτικά τον εργοδότη τους και ξέρουν ότι δεν είναι ανεξέλεγκτοι. Ενώ τη συχνή μετάβαση του Αλαφούζου στο Κορωπί επιδιώκει και ο Φατίχ Τερίμ, αφού θεωρεί πως ο επικεφαλής ενός συλλόγου πρέπει να συμμετέχει στενά στις δραστηριότητες του.