Τι έκανε με τα χέρια του ο Τσιλούλης προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού και γιατί γελούσε

Τι έκανε με τα χέρια του ο Τσιλούλης προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού και γιατί γελούσε

Βασίλης Μοιρώτσος 16:57 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:50 - 15.04.2024

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε ο Σωτήρης Τσιλούλης λίγο πριν το Παναθηναϊκός - Λαμία, με τον ίδιο να απαντά χαμογελώντας στους φίλους του «τριφυλλιού».

Πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων ο Σωτήρης Τσιλούλης. Ο μεσοεπιθετικός της Λαμίας αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ από την επόμενη σεζόν, όπως είχε ανακοινώσει ο Λεωνίδας Βόκολος, με την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ να επιβεβαιώνει την προφορική συμφωνία.

Αυτή η συμφωνία τον φέρνει εκτός αγώνων με την ΑΕΚ και στα PlayOffs, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος τον υπολογίζει κανονικά στα παιχνίδια με τις άλλες ομάδες. Και αυτή η συμφωνία φαίνεται πως τον έχει μετατρέψει σε... κόκκινο πανί των οπαδών άλλων ομάδων.

Μπέος σε Καρυπίδη: «Πληροφορήθηκα για τη γενναία του προσφορά, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

Μπέος σε Καρυπίδη: «Πληροφορήθηκα για τη γενναία του προσφορά, αλλά να προσέχει να μην βγάλει κανένα χέρι»

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στα social media απάντησε στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει 70.000 ευρώ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό.

Μεταξύ αυτών και των φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι βλέποντάς τον να πηγαίνει προς τη φυσούνα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη Λαμία τον αποδοκίμαζαν έντονα.

Ο Τσιλούλης δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού. Λίγο πριν μπει στη φυσούνα κοίταξε όσους κάθονταν στη θύρα 11 και χαμογέλασε, με τον κόσμο να αποδοκιμάζει ακόμα πιο έντονα τον μεσοεπιθετικό της Λαμίας.

Στη συνέχεια μάλιστα ο εξτρέμ της Λαμίας έβαλε τα δύο του χέρια στο μέτωπό του κάνοντας πως το... ξύνει, αλλά μάλλον συμβολική ήταν η κίνησή του. Και κάτι ήθελε να δείξει προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Τι ήταν αυτό; Προφανώς το 2-2 του Παναθηναϊκός - Λαμία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο, μιας και έξυνε το μέτωπό του με δύο δάχτυλα του δεξιού χεριού και δύο του αριστερού.