Που είναι τα μέτρα της αστυνομίας: Δεκάδες καπνογόνα από τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο (pics)

Που είναι τα μέτρα της αστυνομίας: Δεκάδες καπνογόνα από τους Ισραηλινούς στη Λεωφόρο (pics)

Βασίλης Μοιρώτσος 19:58 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 14.12.2023

Υποτίθεται πως μετά τα τελευταία γεγονότα, η αστυνομία θα προχωρούσε σε πολύ αυστηρούς ελέγχους, παρ' όλα αυτά στη Λεωφόρο ο κόσμος τη Μακάμπι άναψε δεκάδες καπνογόνα.

Για ακόμα μια φορά ακούμε για μέτρα ασφαλείας που θα είναι πιο αυστηρά από κάθε άλλη φορά στα ελληνικά γήπεδα, αλλά για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες της μάλλον όχι και τόσο καλής δουλειάς της αστυνομίας.

Μπορεί περιμετρικά από το Απόστολος Νικολαΐδης να υπήρχαν πάρα πολλοί έλεγχοι προς τον κόσμο που ερχόταν για να παρακολουθήσει το Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάιφα, αλλά οι δυνάμεις της αστυνομίας μάλλον... ξέχασαν να κάνουν έλεγχο στους οπαδούς της Μακάμπι.

Κι αυτό γιατί με την έναρξη του αγώνα και ενώ από τους οπαδούς των γηπεδούχων δεν άναψε το παραμικρό καπνογόνα - πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα σε τέτοιου είδους ματς - οι περίπου 400 φίλοι της Μακάμπι άναψαν δεκάδες καπνογόνα στη δική τους εξέδρα.

Αλήθεια πως πέρασαν αυτά μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης»; Ποιος ο έλεγχος που έγινε στους Ισραηλινούς οπαδούς (οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν μάλιστα από τους φίλους του Παναθηναϊκού);

Αλήθεια αυτή θα συνεχίσει να είναι η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα, λίγες μόνο μέρες μετά τις... βαρύγδουπες ανακοινώσεις από πλευράς κυβέρνησης για τα δήθεν νέα μέτρα στα γήπεδα;

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Παναθηναϊκός και τις μάχες του Big 4 στην Ευρώπη