Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς!

Γιούρι Λοντίγκιν

i

Intime

Παναθηναϊκός: Με Λοντίγκιν η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς!

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:33 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 14.12.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να εμπιστευτεί ως βασικό τον Γιούρι Λοντίγκιν και να αφήσει τον Μπρινιόλι στον πάγκο. Διαβάστε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της Μακάμπι.

Τη μεγάλη απόφαση για την εναλλαγή στον «άσσο» πήρε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής εμπιστεύεται τον Γιούρι Λοντίγκιν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού εναντίον της Μακάμπι Χάιφα και αφήνει τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι στον πάγκο.

Ο Λοντίγκιν είχε εξαιρετική απόδοση στο 4-0 του Τριφυλλιού επί του ΟΦΗ, συμπεριφέρεται με μεγάλη σοβαρότητα στις προπονήσεις και σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του Μπρινιόλι, κέρδισε την ευκαιρία του.

Στις υπόλοιπες θέσεις του συστήματος 4-3-3, δεν σημειώθηκαν εκπλήξεις από τον Γιοβάνοβιτς. Στα μετόπισθεν, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο.

Στον «άξονα», ο Γουίλιαν Αράο επιστρέφει στο «6» και τον πλαισιώσει ο Τόνι Βιλένα. Ο Μπερνάρ θα είναι ο επιτελικός μέσος. Στην επίθεση, ο Σεμπάστιαν Παλάσιος παίζει δεξιός εξτρέμ, ο Αϊτόρ αριστερός εξτρέμ και ο Φώτης Ιωαννίδης θα αγωνιστεί ως «φουνταριστός».

Αναπληρωματικοί για τον Παναθηναϊκό είναι οι Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Τσέριν, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος, Σιδεράς.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τζούρισιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον, καθώς και τους Βέρμπιτς, Ζέκα, Τσοκάι, Γερεμέγεφ και Κλάινχαϊσλερ, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.