Ο Παναθηναϊκός «παίζει τα ρέστα» του στη Λεωφόρο

Μακάμπι Χάιφα - Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός «παίζει τα ρέστα» του στη Λεωφόρο

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:07 - 14.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:09 - 14.12.2023

Παναθηναϊκός και Μακάμπι Χάιφα θα δώσουν τα ρέστα τους το απόγευμα της Πέμπτης (14/12, 19:45) στη Λεωφόρο με στόχο και οι δύο ομάδες να πάρουν τη νίκη για να συνεχίσουν στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να δώσει τον δικό του ευρωπαϊκό «τελικό» στη Λεωφόρο, κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα το απόγευμα της Πέμπτης (14/12, 19:45). 

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας σε αυτήν την έκτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με σκοπό να δώσει συνέχεια στην πορεία της στην Ευρώπη, μέσα από το Conference League.

Το τριφύλλι προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην διοργάνωση και θέλει να κλείσει την συγκεκριμένη φάση νικηφόρα. Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φίλιπ Τζούρισιτς που είναι εκτός με ενοχλήσεις, αλλά και τους γνωστούς εδώ και καιρό τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν. 

Από την άλλη πλευρά η Μακάμπι είναι ταλαιπωρημένη μετά τον πόλεμο στην χώρα της και αυτό αποτυπώθηκε και στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τη Βιγιαρεάλ (0-0). Αξίζει να σημειωθεί πως η Μακάμπι θα έχει στο πλευρό της και τη συμπαράσταση 400 φίλων της που έκαναν το ταξίδι από το Ισραήλ στην Αθήνα, προκειμένου να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Μεσάι Ντέγκο δεν υπολογίζει τους Σον Γκόλντμπεργκ, Ντολέβ Χαζίζα, Ντία Σαμπά και Μαόρ Καντίλ που αποκλείστηκαν από την αποστολή για την κρίσιμη αναμέτρηση της Λεωφόρου. 

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης, Αϊτόρ. 

Μακάμπι Χάιφα (Μεσάι Ντέγκο): Κέουφ, Σούντγκρεν, Σεκ, Σίμιτς, Χατζάτζ, Καφουμάνα, Μοχάμεντ, Κορνού, Πιερό, Νταβίντ, Χαλαϊλί.